Cal Guineueta Cubells

Compartir
Capacitat: 8 | Polígon 1, Parcel.la 223, s/n. Furrussol Cubells
Trucar 669 35 00 02
Contactar reserves@calguineuta.com

La Casa

Cal Guineueta és una casa familiar de finals del segle XIX recentment reformada com a casa vacacional, prop dels indrets naturals més rellevants de la comarca de La Noguera. En el seu origen, a més de ser la vivenda habitual dels seus residents, la casa allotjava les personalitats que arribaven a la població de Cubells. Des de llavors, durant sis generacions, la casa ha estat habitada de diferents maneres i, ara, comença una nova vida, obrint les seves portes per a rebre'ls com a hostes.

La casa és idònia per passar uns dies de vacances familiars, retirs de treball o, simplement, per cercar la tranquil·litat en el temps lliure.

Les estances interiors han estat pensades per imbuir de serenitat l'allotjament. El seu gran jardí ofereix racons per viure una estança plaent entre oliveres, flors campestres i una gran extensió d'herba que dona a la piscina.

La casa pot allotjar vuit persones, disposa de quatre habitacions, dos banys, una sala, una cuina menjador i una habitació per a la bugada. També té un pati que evoca l'arquitectura autòctona del lloc.

Els vespres al porxo, arran de la piscina, són adients per a barbacoes, i quan arriba la nit es poden observar les estrelles d'un cel sense contaminació lumínica, que li atorga la destinació turística Starlight.

Zona Starlight

La població de Cubells ha estat reconeguda com un municipi amb un cel sense contaminació lumínica i que preserva la foscor del cel nocturn.

La zona Starlight, es tracta d'una àrea on la foscor natural de la nit té un valor especial i està protegida per tal d'afavorir la observació de l'univers.

L'entorn natural i l'esport de natura

La casa es troba a prop dels més bells enclavaments paisatgístics de la Noguera i el Pre-pirineu: Reserva natural de Sant Llorenç de Montgai, els aiguabarreigs del Segre amb la Noguera Pallaresa i amb la Noguera Ribagorçana., els congosts de Montrebei i congost de Mu.

Els embassaments de Camarasa, Canelles, Sant Llorenç de Montgai, Santa Anna i Rialb, configuren l'espai d'aigües tranquil·les més gran de Catalunya, perfectes per practicar piragüisme, passejades en llanxa amb motor, surf de vela, esquí-bob, etc.Al riu Segre, on les aigües són més braves, es pot practicar ràfting i mini-ràfting, i barranquisme al riu Rialb.

Cubells es troba a prop d'Àger i Vilanova de Meia, indrets idonis per al vol lliure.

L'escalada també està a l'abast al mateix municipi de Cubells, o bé a Camarasa, Sant Llorenç, Vilanova de Meià.

Des de la casa és té accés a les rutes BTT Montsec-la Noguera, integrat dins la xarxa BTT de Catalunya.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HUTL-058369- 19

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!