Oficina Municipal de Turisme d’Alcanar Alcanar

Compartir
C/ Lepant s/n (Passeig Marítim - Les Cases d'Alcanar). Alcanar

A l’extrem sud de Catalunya, a meitat de camí entre Barcelona i València, s’alça el municipi costaner més meridional de la província de Tarragona al resguard de la Serra del Montsià: Alcanar.

Temperatures suaus, platges tranquil·les de suau codolar amb distintiu Bandera Blava, gastronomia de prestigi, ric patrimoni cultural d'època ibèrica, visites guiades, festes i tradicions, folklore típic, xarxa de senders… tot un ventall de possibilitats a Alcanar "Jardí vora mar", vila marinera del litoral ebrenc.

Oferta local de serveis turístics

Localitzada principalment als nuclis costaners de les Cases d’Alcanar i Alcanar-Platja permet pernoctar, segons els gustos, en hotel, hostals, cases rurals, càmpings o apartaments a la vora de la mar.

El sector de restauració, molt arrelat, brinda gaudir de l’anomenada gastronomia marinera tradicional en l’ampli ventall de restaurants km.0, oberts tot l’any.

Monuments i llocs d'interès

Per conèixer el patrimoni cultural local hi ha dues rutes bàsiques, degudament senyalitzades:

  • La Ruta del casc antic per la ciutat d’Alcanar amb plafons informatius de suport, que permet visitar el nucli urbà medieval.
  • La Ruta dels Ibers un veritable viatge en el temps, 2500 anys endarrere per a conèixer com vivien els nostres avantpassats, els ilercavons. Obert tots els caps de setmana es pot concertar el servei de guiatge al Poblat ibèric de la Moleta del Remei i al Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers-Casa O’Connor.
Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: O-000013

Destaquem...

Fem la Ruta del Tram pel Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Jornades gastronòmiques de la clementina d'Alcanar

18/11/2019 - 21/12/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!