Oficina Municipal de Turisme d’Alcanar Alcanar

Compartir
C/ Lepant s/n (Passeig Marítim - Les Cases d'Alcanar) Alcanar
Trucar 977 73 76 39
Contactar turisme@alcanar.cat
Veure vídeo

A l'extrem sud de Catalunya, a meitat de camí entre Barcelona i València, s'alça el municipi costaner més meridional de la província de Tarragona al resguard de la Serra del Montsià: Alcanar.

Temperatures suaus, platges tranquil·les de suau codolar amb distintiu Bandera Blava, gastronomia de prestigi, ric patrimoni cultural d'època ibèrica, visites guiades, festes i tradicions, folklore típic, xarxa de senders… tot un ventall de possibilitats a Alcanar "Jardí vora mar", vila marinera del litoral ebrenc.

Oferta local de serveis turístics

Localitzada principalment als nuclis costaners de les Cases d'Alcanar i Alcanar-Platja permet pernoctar, segons els gustos, en hotel, hostals, cases rurals, càmpings o apartaments a la vora de la mar.

El sector de restauració, molt arrelat, brinda gaudir de l'anomenada gastronomia marinera tradicional en l'ampli ventall de restaurants km.0, oberts tot l'any.

Monuments i llocs d'interès

Per conèixer el patrimoni cultural local hi ha dues rutes bàsiques, degudament senyalitzades:

  • La Ruta del casc antic per la ciutat d'Alcanar amb plafons informatius de suport, que permet visitar el nucli urbà medieval.
  • La Ruta dels Ibers un veritable viatge en el temps, 2500 anys endarrere per a conèixer com vivien els nostres avantpassats, els ilercavons. Obert tots els caps de setmana es pot concertar el servei de guiatge al Poblat ibèric de la Moleta del Remei i al Centre d'Interpretació de la Cultura dels Ibers-Casa O'Connor.

 

Fotografies cedides per Sergi Boixader ©

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: O-000013

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!