Octavi Guia d'Escalada Casserres

Compartir
Carrer de la Creu, 39, Casserres Casserres
Trucar 657 98 12 13
Contactar octavi.guiadescalada@gmail.com

OCTAVI

Guia d'escalada

Us presentem l'Octavi Puntas Garcia, guia d'escalada titulat a l'escola basca Kirolene. Va néixer un 25 de març de 1993 a la comarca del Berguedà, Catalunya. Compta amb més d'una dècada d'experiència en el món de l'escalada i l'alpinisme. Repetint vies a indrets més propers com ara els Pirineus o els Alps, o bé més llunyans com ara Marroc, Noruega o Bolívia, i de manera ininterrompuda escalant a una gran quantitat de parets de la seva terra natal, Catalunya. L'afany a escalar nous itineraris l'hi ha permès obrir més d'una desena de vies a parets catalanes, com ara a l'emblemàtic Pedraforca, i gaudir de dues primeres ascensions a dos cims de 5.000 metres a la Cordillera Real (Bolívia), amb Hora del Mate 430 metres graduada de 6c al Pico Emma Maria, i Fulla de coca 600 metres 6b al Pico PK24. Tot aquest bagatge l'ha enriquit personalment i tècnicament, portant-lo a voler convertir l'escalada en la seva professió. Podent compartir, amb aquelles persones que ho desitgin, l'escalada, ja sigui des de nivells iniciàtics a través de cursos i itineraris a la mida dels que tot just comencen, a nivells avançats on l'envergadura de l'activitat arriba al que cada un pugui somniar.

Amb l'Octavi podreu gaudir d'ascensions a cims emblemàtics per les seves rutes normals o bé fer-ho per una ruta menys freqüentada on, per exemple, s'hagi de grimpar o fer algun ràpel. Si sou amants de les crestes us podrà acompanyar a recórrer aquella que més us motivi, sigui per un itinerari iniciàtic o bé aquella cresta pirenaica de llarg recorregut que tant us agradaria escalar. Al seu costat podreu realitzar una infinitat de cursos fets a mida, tant un curs d'iniciació a l'escalada esportiva, un curs de via llarga equipada, de via llarga d'autoprotecció, a cursos d'autorescat o progressió per crestes, sempre gaudint de l'aprenentatge compartit. Si sou amants de les vies ferrades també podeu comptar amb ell per realitzar la que més us agradi i que amb el seu escalf la podeu gaudir de la millor manera. I si escalant vies llargues de paret és on us sentiu com peix a l'aigua, ell us guiarà per escollir aquella que s'ajusti a les vostres capacitats o bé acompanyar-vos en aquelles que teniu marcades a la llista de pendents per escalar.

L'art de guiar és l'essència d'un guia. A través de crestes, parets i muntanyes vol compartir l'experiència de mirar de fer realitat aquelles activitats que tant desitgeu.

Experiències

Via llarga, Curs d'Iniciació amb Octavi Guia d'Escalada

Octavi Guia d'Escalada Casserres

180 €

Escalar al Pedraforca amb Octavi Guia d'Escalada

Octavi Guia d'Escalada Casserres

Agenda

Cursa Sant Jaume a Gironella

26/07/2024

Llegir més...

FeMAP, Festival Música Antiga dels Pirineus a Avià

28/07/2024

Llegir més...

Destaquem...

Descobrint el Penedès i Alella al teu ritme a través dels…

Llegir més...

Sorteig: guanya entrades i refresca't a Marineland

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!