Octavi Guia d'Escalada Casserres

Compartir
Carrer de la Creu, 39, Casserres Casserres
Trucar 657 98 12 13
Contactar octavi.guiadescalada@gmail.com

OCTAVI

Guia d'escalada

Us presentem l'Octavi Puntas Garcia, guia d'escalada titulat a l'escola basca Kirolene. Va néixer un 25 de març de 1993 a la comarca del Berguedà, Catalunya. Compta amb més d'una dècada d'experiència en el món de l'escalada i l'alpinisme. Repetint vies a indrets més propers com ara els Pirineus o els Alps, o bé més llunyans com ara Marroc, Noruega o Bolívia, i de manera ininterrompuda escalant a una gran quantitat de parets de la seva terra natal, Catalunya. L'afany a escalar nous itineraris l'hi ha permès obrir més d'una desena de vies a parets catalanes, com ara a l'emblemàtic Pedraforca, i gaudir de dues primeres ascensions a dos cims de 5.000 metres a la Cordillera Real (Bolívia), amb Hora del Mate 430 metres graduada de 6c al Pico Emma Maria, i Fulla de coca 600 metres 6b al Pico PK24. Tot aquest bagatge l'ha enriquit personalment i tècnicament, portant-lo a voler convertir l'escalada en la seva professió. Podent compartir, amb aquelles persones que ho desitgin, l'escalada, ja sigui des de nivells iniciàtics a través de cursos i itineraris a la mida dels que tot just comencen, a nivells avançats on l'envergadura de l'activitat arriba al que cada un pugui somniar.

Amb l'Octavi podreu gaudir d'ascensions a cims emblemàtics per les seves rutes normals o bé fer-ho per una ruta menys freqüentada on, per exemple, s'hagi de grimpar o fer algun ràpel. Si sou amants de les crestes us podrà acompanyar a recórrer aquella que més us motivi, sigui per un itinerari iniciàtic o bé aquella cresta pirenaica de llarg recorregut que tant us agradaria escalar. Al seu costat podreu realitzar una infinitat de cursos fets a mida, tant un curs d'iniciació a l'escalada esportiva, un curs de via llarga equipada, de via llarga d'autoprotecció, a cursos d'autorescat o progressió per crestes, sempre gaudint de l'aprenentatge compartit. Si sou amants de les vies ferrades també podeu comptar amb ell per realitzar la que més us agradi i que amb el seu escalf la podeu gaudir de la millor manera. I si escalant vies llargues de paret és on us sentiu com peix a l'aigua, ell us guiarà per escollir aquella que s'ajusti a les vostres capacitats o bé acompanyar-vos en aquelles que teniu marcades a la llista de pendents per escalar.

L'art de guiar és l'essència d'un guia. A través de crestes, parets i muntanyes vol compartir l'experiència de mirar de fer realitat aquelles activitats que tant desitgeu.

Experiències

Escalar al Pedraforca amb Octavi Guia d'Escalada

Octavi Guia d'Escalada Casserres

Agenda

Festes de Sant Joan a Cal Marçal de Puig-reig

21/06/2024 - 24/06/2024

Llegir més...

Festa Major de Sant Joan de Montdarn

24/06/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!