Museu d'art del Bolet Montmajor

Compartir
Plaça del mercat, 1 Montmajor

El Museu d'Art del Bolet de Montmajor es troba al terme municipal de Montmajor, al bell mig del nucli urbà, just a la plaça del Mercat, veritable centre neuràlgic d'un municipi de població dispersa que, com el seu nom indica, té en aquest indret el punt de trobada i reunió dels seus habitants i el lloc de celebració del mercat setmanal que té lloc cada dimecres.

L'accés es pot fer per diferents carreteres secundàries, si bé la forma més fàcil d'arribar-hi, tan si es procedeix de Berga com si es ve de Solsona, és a través de la carretera de Berga a Solsona, C-149, entrant per qualsevol dels dos accessos al nucli urbà, accessos que conflueixen justament en l'esmentada plaça del Mercat, lloc d'ubicació del Museu d'Art del Bolet.

Aquest equipament cultural ocupa les dependències de l'antic Ajuntament del municipi, edifici de mitjans del segle XX i que es va deixar d'utilitzar com a seu de les oficines municipals l'any 1994, quan fou inaugurat l'actual edifici de l'Ajuntament. Posteriorment, l'any 2021 es va reformar la segona planta.

En total, el Museu d'Art del Bolet de Montmajor incorpora 523 figures de bolets representades. Aquestes figures corresponen a 33 famílies de bolets distintes, a 169 espècies diferents i incorporen 103 noms populars de les mateixes. D'altra banda, als plafons explicatius s'exposa el caràcter comestible o no de cadascuna d'elles, amb un total de 80 bolets comestibles, 24 de tòxics, 6 de tòxics comestibles i 59 d'indiferents.

Horaris

Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13h.

Tancat el 25, 26 de desembre ,1 i 6 de gener.

Fora aquests horaris les visites sempre seran concertades al telèfon: 649 78 84 83

El preu de l'entrada general és de 4,50€ adults, 3€ jubilats i nens de 6 a 14 anys i menors de 6 anys entrada gratuïta. 

Ofertes

2X1 en entrades per als usuaris de la web

Llegir més...

4.50 € 2.25 €

Destaquem...

Sorteig: entrades al Museu de la Colònia Vidal

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Agenda

La cuina del bolet al Berguedà

15/09/2021 - 15/11/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!