Via ferrata de Sant Feliu de Guíxols - Cala Molí

Compartir

Via Ferrata Cala Molí, Sant Feliu de Guíxols!

Benvingut a una experiència emocionant i desafiadora a la Costa Brava de Catalunya. La via ferrata de Cala Molí a Sant Feliu de Guíxols és un recorregut verticalment desafiant que combina escalada i senderisme, oferint als entusiastes de l'aventura una experiència inoblidable.

Nivell de dificultat: Fàcil / mig

Longitud: Aproximadament 40 metres

Altura màxima: Al voltant de 20 metres sobre el nivell del mar

Característiques principals:

  1. Paisatge Impressionant: La via ferrata de Cala Molí et portarà a través de cingles impressionants i vistes panoràmiques del mar Mediterrani. Gaudeix de la bellesa natural de la Costa Brava mentre desafies els teus límits físics i mentals.

  2. Diversitat de Desafiaments: Des de trams verticals fins a seccions més horitzontals, aquesta via ferrata ofereix una varietat de desafiaments que posaran a prova les teves habilitats d'escalada i equilibri. A més, trobaràs ponts tibetans i passarel·les que afegiran emoció extra a l'aventura.

  3. Accessibilitat: Tot i ser una experiència desafiadora, la via ferrata de Cala Molí és accessible per a persones sense experiència prèvia en escalada i un nivell de condició física moderat. Els principiants poden gaudir-ne amb la supervisió adequada d'un guia experimentat.

  4. Experiència Guiada: Per aquells que desitgen explorar la via ferrata de Cala Molí amb l'orientació d'un expert, oferim excursions guiades que proporcionen instruccions detallades sobre tècniques d'escalada i garanteixen una experiència segura i gratificant.

La via ferrata de Cala Molí a Sant Feliu de Guíxols és una emocionant aventura a l'aire lliure que combina la bellesa natural de la Costa Brava amb l'emoció de l'escalada vertical. Siguis un principiant en cerca de nous desafiaments o un expert en cerca d'emocions fortes, aquesta via ferrata ofereix alguna cosa per a tots. Prepara't per superar els teus límits i gaudir d'una experiència inoblidable en un dels destins més impressionants de Catalunya!

Experiències

Via ferrata roca de la creu - Ribes de freser

Llegir més...

35 €

Via ferrata de Centelles - Baumes corcades

Llegir més...

40 €

Barranc Freser inferior - Queralbs - Vall de Núria

Llegir més...

50 €

Destaquem...

Sorteig: Guanya 2 entrades dobles per una visita guiada a la…

Llegir més...

Els secrets que amaguen els pantans

Llegir més...

Agenda

Visites guiades a Mas Casablanca

20/07/2024 ...

Llegir més...

De portes Endins a Vic

21/07/2024 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!