Centre Logístic de Bicicletes Olot

Compartir
Avda. Estació, 3 Olot
Trucar 972 69 20 23
Contactar info@atma.cat

El Centre Logístic de Bicicletes (Olot-la Garrotxa) és una empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència, facilitem l'ús de la bicicleta per gaudir del territori, l'esport i el lleure.

Oferim un servei integral de lloguers, trasllats, reparacions i  venda tant de bicicletes com d'accessoris, tant per a petites excursions com per a grans rutes, individuals i per a grups en un territori privilegiat.

Lloguer de bicicletes

Disposem d'un ampli ventall de bicicletes adaptades a les necessitats de cada client: elèctriques, cicloturisme, BTT, tàndem i accessoris per fer-vos més còmoda i segura la vostra experiència ciclista.

Podreu escollir entre els diversos tipus de bicicleta, tant per a pedalades tranquil·les per a tota la família, com per fer rutes per camins i pistes de muntanya.

Totes les bicicletes estan en perfecte estat perquè són revisades després de cada servei, tenen un manteniment acurat i s'ajusten a les necessitats de cada client abans d'iniciar la ruta.

Disposem de models per a home, dona, mixtos, júnior,… amb una completa varietat per oferir les característiques adients a l'usuari i a la ruta.

Serveis cicloturístics

Oferim un servei integral: des de la planificació de la ruta i els contactes amb els operadors turístics de la zona, fins al lloguer de les bicicletes i accessoris, els mitjans d'orientació i el seguiment, el guiatge, l'assistència i els trasllats.

El Centre Logístic de Bicicletes us ofereix tots els serveis perquè gaudiu del cicloturisme sols, en família o en grup.

Podreu escollir entre els diversos tipus de bicicleta segons les necessitats de cada persona. També tenim els accessoris per a la seguretat de les vostres passejades i les rutes personalitzades per les vies verdes i el Parc Natural.

Rutes en bicicleta

El nostre radi d'acció abasta el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i les valls d'Olot. Es desenvolupa pels indrets més interessants del territori, dels Pirineus a la Costa Brava passant per les vies verdes com la ruta del Carrilet d'Olot-Girona-Sant Feliu de Guíxols

El nostre territori permet centenars de rutes en bicicleta de diferent interès o intensitat. Poden ser rutes locals, naturals o esportives, segons el tipus de pedalada que us agradi.

Oferim 16 rutes creades pel Centre Logístic de Bicicletes als llocs més emblemàtics de la Garrotxa, com ara els volcans del Parc Natural, el mític coll de Bracons, les 3 vies verdes i trams de Pirinexus del territori. Així es completa un ampli ventall de possibilitats d'itineraris ciclistes: rutes tranquil·les o molt exigents, de muntanya, pista o carretera. Disposem de llibre de ruta (RoadBook), fitxa tècnica i track per a GPS.

També oferim (per encàrrec) rutes amb bicicletes adaptades per gaudir de la Via Verda, la Zona Volcànica i altres paratges.

Agenda

Estiu a Olot - La cua del Drac

26/06/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!