Càmping Santa Elena Ciutat Lloret de Mar

Compartir
Avinguda Vila de Blanes, 166-168 Lloret de Mar
Trucar 972 36 40 09
Contactar santaelena@betsa.es
Veure vídeo

Reserva online

A Lloret de Mar. El nostre càmping es troba situat al millor centre d'oci i turisme de la Costa Brava. La ubicació del Càmping Santa Elena, a Lloret de Mar, Costa Brava, fa que sigui una destinació ideal per aquells que volen gaudir del turisme a Girona i també a Barcelona.

El Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, es troba a l'encantadora població de Lloret de Mar, a sol 500 metres de les seves famoses platges, entre les localitats marineres de Tossa de Mar i Blanes. Disposem de Mobile Homes, Bungalous i parcel·les per a tendes i caravanes de tot tipus i grandàries.

Al Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, trobaran el tipus d'allotjament que més s'adapti a les seves necessitats. Escullin el que escullin, al Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, podran comptar amb unes instal·lacions i infraestructures de qualitat, còmodes i agradables, dins d'un bell entorn natural. Les parcel·les del Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, estan situades sota l'agradable ombra d'un gran jardí mediterrani, amb variats arbres: plàtans, pins, moreres, alzines, palmeres, etc.

L'entorn i la qualitat dels equipaments i serveis del Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, fa que sigui considerat un dels càmpings de referència de la Costa Brava. Al Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, podran disposar de:

• Places per a tendes de diferents mesures.
• Espais preparats per a Caravanes i Cotxes Llit.
• Lloguer de Mobile-home.
• Lloguer de Bungalous.
• Lloguer de Tendes especialment equipades.

Sigui quina sigui el seu tipus d'estada escollida al Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, sempre trobarà tots els complements necessaris per a la instal·lació dels seus equipaments. Algunes places VIP per a caravanes, disposen de presa d'aigua, presa elèctrica i desguàs.

L'entorn i la qualitat dels equipaments, serveis i infraestructures del Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, fa que tingui el distintiu de Càmping de Primera Categoria i sigui considerat un dels millors càmpings de la Costa Brava. Al Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, tenim el compromís d'oferir-li sempre un allotjament de primera qualitat, amb el millor entorn, bones instal·lacions, personal amable, seguretat, neteja i àmplia oferta d'activitats. El Càmping Santa Elena, Lloret de Mar, Costa Brava, és un càmping obert a tothom i equipat per a famílies, persones majors, joves i petits, amb especial atenció als criteris d'accessibilitat per a discapacitats o per a persones de mobilitat reduïda.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: KG000050

Agenda

Visita cultural guiada pel patrimoni de Tossa de Mar

15/06/2024 ...

Llegir més...

Festival de Rumba i Música Catalana a Tossa de Mar

21/06/2024 - 23/06/2024

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!