Ceigrup Finques Riart API Calonge - Sant Antoni

Compartir
Av. Torre Valentina, 24 Calonge - Sant Antoni
Trucar 972 65 07 11
Contactar lloguers@finquesriart.com

Reserva online

Posem al seu abast una àmplia gamma d'allotjaments turístics a Calonge-Sant Antoni, Torre Valentina i rodalies amb la confiança d'oferir sempre qualitat als nostres clients.

Finques Riart neix el 1963 per vetllar, cuidar, mimar, mantenir i fer créixer el turisme en el cor de la Costa Brava. Ens dediquem al lloguer d'apartaments i cases per a la temporada turística, també a la venda, l'administració de finques, assegurances, serveis de manteniment i altres gestions i serveis auxiliars.

Comptem amb un equip de professionals, amb una llarga i àmplia experiència en el sector immobiliari, treballant dia a dia amb un tracte personalitzat i directe, estem a la seva disposició per atendre'l i crear una forta relació de llarg recorregut. La nostra exigència de qualitat és diària i reconeguda; concretament des de l'any 2006 venim rebent la distinció de compromís de Qualitat Turística (SICTED) promoguda pel Consell Comarcal del Baix Empordà; ara ja fa més de 10 anys que de manera ininterrompuda aconseguim aquesta distinció.

Apartaments i Cases

Realitzem projectes de modernització i millora cada any per garantir sempre el nostre compromís de qualitat turística: acabats de primera qualitat, mobiliari modern, revisió de pintura i instal·lacions periòdiques, cuines equipades, matalassos i sofàs a prova d'oferir la millor comoditat i descans, banys equipats, terrasses mimades per no perdre de vista el nostre estimat mar; que sens dubte ofereixen a cada mirada i a totes les ànimes la sensació de la millor experiència turística.

Disposem d'apartaments a 1ª línia de mar, així com apartaments i cases a pocs metres de la platja i propers a la zona comercial i turística, des d'1 a 4 dormitoris, amb àmplies terrasses o jardins equipats per gaudir de l'exterior. Enguany, hem rehabilitat l'edifici Carmen; on hem fet 6 apartaments totalment nous per oferir la màxima qualitat. Consulti disponibilitat.

Condicions específiques

Durada de l'estada:

  • Juliol i Agost: mes sencer o quinzenes naturals.
  • Juny i Setembre: mes sencer, 15, 10 i 7 dies.
  • Resta de l'any: a partir de 3 nits.
  • Lloguer de temporada: estades llargues fins a 6/7 mesos aproximadament.

En tot cas, intentem personalitzar la petició dels nostres clients.

Preu del lloguer: l'import del lloguer compren els consums d'electricitat, aigua i gas, sempre que se'n faci un ús responsable (excepte el lloguer de temporada). Els habitatges no disposen de llençols ni tovalloles (disposem de servei de lloguer de llençols i tovalloles). Taxa turística no inclosa.

Per fer una reserva: es sol·liciten les seves dades personals: nom i cognoms, DNI, data de naixement, adreça postal, telèfons de contacte i e-mail.

Per confirmar la reserva: disposa de 4 dies per efectuar una paga i senyal del 40% del total per transferència bancària o amb targeta de crèdit (a l'oficina). Es sol·licitaran les dades personals de tots els ocupants de l'habitatge.

Check-in: cal satisfer la totalitat de l'import de la reserva abans de l'entrada a l'habitatge. Es sol·licitaran les dades d'una targeta de crèdit al moment de l'entrada com a fiança.

En cas d'anul·lació es retindrà:

  • El 30% de la paga i senyal si l'anul·lació es produeix amb més de 30 dies d'antelació a la data d'inici del lloguer.
  • El 50% de la paga i senyal si l'anul·lació es produeix amb 30 o menys dies i més de 7 d'antelació.
  • El 100% de la paga i senyal si l'anul·lació es produeix amb 7 o menys dies d'antelació.

Reglament dels habitatges: queda totalment prohibit l'accés d'animals de companyia i pujar bicicletes als habitatges. Cal mantenir l'habitatge net i en correcte estat de manteniment. En cas que l'habitatge no es trobi en condicions òptimes a la data de sortida, es carregarà l'import de la neteja i/o de les reparacions que corresponguin al llogater.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HUTG-000672

Agenda

Literatura a la fresca a Santa Cristina d'Aro

18/07/2024 ...

Llegir més...

Festival Porta Ferrada

19/07/2024 - 20/07/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: guanya entrades i refresca't a Marineland

Llegir més...

Descobrint el Penedès i Alella al teu ritme a través dels…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!