Hotel Blaumar de Salou llança innovadores visites guiades en 3D

Compartir

L'Hotel Blaumar, un referent en matèria de sostenibilitat de la Costa Daurada des de fa dues dècades, ofereix des d'aquesta tardor una visita guiada en realitat virtual 3D per donar a conèixer les mesures que l'establiment pren diàriament per controlar i minimitzar l'impacte ambiental. Aquesta innovadora activitat està dirigida als seus clients, agències de viatges i operadors turístics.

Mitjançant ulleres de realitat virtual 3D i un vídeo immersiu de 7 minuts, disponible en quatre idiomes, els clients i agents poden explorar les instal·lacions internes i externes de l'Hotel Blaumar amb una visió panoràmica de 360 graus. D'aquesta manera, es poden passejar –sempre de manera virtual– per diverses àrees clau de l'hotel, com ara la bugaderia, la cuina, l'economat, el nou restaurant Xaloc, la piscina, la recepció i una habitació d'hotel.

A la visita, es comparteix informació sobre el funcionament de les instal·lacions, com l'ús de sal marina a la piscina en lloc de clor o el reciclatge de l'oli de cuina per produir els sabons que hi ha a les habitacions. A més, també es proposen consells pràctics perquè els clients puguin adoptar un estil de vida més sostenible durant la seva estada a l'hotel i fora. Aquesta acció ajuda a difondre les mesures mediambientals de l'Hotel Blaumar i, a més, permet sensibilitzar sobre això els hostes de manera lúdica.

Aquestes visites guiades de l'Hotel Blaumar, l'únic hotel del grup on s'ofereixen són gratuïtes i durant els primers dies d'implementació han generat una resposta molt positiva entre els clients. Les ulleres de realitat virtual estan disponibles mitjançant una activitat dirigida un cop per setmana durant dues hores, tot i que està previst que, a curt termini, es puguin utilitzar les ulleres lliurement.

Es tracta d'una acció nova i fins i tot transgressora, que demostra una firma aposta per la sostenibilitat que l'establiment va iniciar fa 20 anys, abans que fos una tendència. De fet, l'Hotel Blaumar ha mantingut aquestes dues dècades tres certificacions de qualitat i sostenibilitat: la Q de qualitat turística espanyola, la ISO 14001 i el certificat europeu EMAS, amb l'establiment va ser pioner a Espanya en qüestió d'obtenir-lo.

Segons Núria Varela, directora de Qualitat i Medi Ambient a Grupo Blaumar: "A l'Hotel Blaumar, estem compromesos amb la sostenibilitat ambiental i volem que els nostres clients coneguin les nostres iniciatives d'una manera única i entretinguda. A través d'aquestes visites en realitat virtual, esperem inspirar un canvi positiu i durador cap a un futur més ecològic i responsable."

Accions concretes que converteixen l'Hotel Blaumar en un líder en matèria de sostenibilitat:

L'Hotel Blaumar implementa una sèrie de pràctiques ecoamigables en el seu dia a dia, en línia amb el seu compromís mediambiental. Per exemple, el control centralitzat de la climatització que regula les temperatures segons l'orientació de les àrees i tanca zones sense ús; fins a la instal·lació de nous dipòsits d'aigua calenta que s'ajusten millor a l'ocupació de l'hotel, evitant escalfar més aigua de la necessària.

A més, amb la implementació de neteja ecofriendly aquest 2023, l'allotjament aconsegueix reduir un 60% d'aigua i un 80% en l'ús de productes químics. Aquesta neteja amigable amb el medi ambient consisteix en un repàs diari de l'habitació amb mopa seca i recollida de residus, evitant així l'ús d'aigua; i, cada tres dies, les instal·lacions dels hostes es netegen de forma tradicional.

A les habitacions, també es promouen aquestes pràctiques amb reductors de cabal en aixetes i dutxes; amb llums automàtics a la terrassa que s'apaguen a la nit o amb la desconnexió automàtica de l'aire condicionat en obrir la terrassa, evitant el malbaratament d'electricitat.

Destaquem...

Sorteig: Guanya 2 entrades dobles per una visita guiada a la…

Llegir més...

Agenda

Festa Major de la Mare de Déu del Carme a Cambrils

20/07/2024 ...

Llegir més...

Visites guiades teatralitzades per la Vila i el Barri Mariner…

23/07/2024 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!