LAB Culinari: Trufes de cèrvol, un taller dolç per a tota la família!

Compartir

A través de l'activitat, els infants coneixeran la història de la fàbrica làctia de la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda i, a posteriori, es convertiran en cuiners i cuineres per tal de crear el seu postre de nadal que té com a ingredient principal el formatge, un dels seus productes més emblemàtics.

Activitat organitzada pel Museu del Treball i la Indústria Viva.

Edat recomanada: a partir de 5 anys amb pares acompanyants.

Destaquem...

Descobreix la Catalunya Autèntica al novembre!

Llegir més...

El Palau Güell de Gaudí, un edifici Patrimoni Mundial, sempre…

Llegir més...

Agenda

Mercat de segona mà a Vilanova del Vallès

30/11/2025 ...

Llegir més...

Fira dels Forjadors a Vilanova del Vallès

30/11/2025

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!