LAB Culinari: Trufes de cèrvol, un taller dolç per a tota la família!
A través de l'activitat, els infants coneixeran la història de la fàbrica làctia de la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda i, a posteriori, es convertiran en cuiners i cuineres per tal de crear el seu postre de nadal que té com a ingredient principal el formatge, un dels seus productes més emblemàtics.
Activitat organitzada pel Museu del Treball i la Indústria Viva.
Edat recomanada: a partir de 5 anys amb pares acompanyants.
També et pot interessar: Experiències gastronòmiques per assaborir Catalunya
Rutes properes
Veure totes »- Ruta de les Esglésies amagades del…
- El camí dels Bandolers de Gallecs… (a 2.6 km)
- El camí de Sant Valerià a Mollet… (a 2.6 km)
- Ruta al bell mig de Gallecs (a 2.6 km)
- Eix bicicleta a Gallecs (a 2.6 km)
