Patis de Cordoba, alhambra de Granada i Camí del Rei, coves de Nerja

Compartir
Viajes Apolo. Barcelona
Preu: 769 €

Día 1 - BARCELONA – GRANADA – LOJA 

Sortida des de Barcelona amb tren AVE cap a Granada. Arribada i dinar en restaurant. Visita panoràmica de la ciutat Granada capital de l'últim regne musulmà, que alberga magnífics monuments de l'època àrab i el caràcter senyorial de les seves cases i palaus li donen un atractiu especial. Temps lliure. Trasllat a l'hotel situat a Loja, acomodació, sopar i Allotjament.

Día 2 - GRANADA Y LA ALHAMBRA

Esmorzar. Trasllat a Granada per a realitzar una visita guiada a la ciutat. Situada als peus de Sierra Nevada, Granada gaudeix d'un dels majors patrimonis culturals entre els quals destaquen a més de l'Alhambra i Barri d'Albaycín, la seva Catedral Renaixentista, la Capella Real, el Monestir de la Cartoixa o el de Sant Jerònim amb els seus museus i jardins. Dinar. A la tarda visitarem l'Alhambra de Granada (entrada inclosa) amb els Jardins de Generalife i Alcazaba. No inclou els Palaus Nassarites. Retorn a l'hotel. Sopar i Allotjament.

Día 3 - LAS CUEVAS DE NERJA – FRIGILANA

Esmorzar. Al matí ens traslladarem a la Costa del Sol per a conèixer la població de Nerja, famosa localitat turística on es va gravar la sèrie «Estiu Blau», albirarem el Balcó d'Europa passant pels seus comerços i típics carrerons limítrofs i visitarem una de les Meravelles de la regió, les famoses Cuevas de Nerja (entrada inclosa). Situada a 158 metres sobre el nivell de la mar i amb 4.823 metres de longitud, és una de les coves més espectaculars de la península declarada Bé d'Interès Cultural el 2006. Dinar. A la tarda coneixerem la població de Frigiliana on descobrirem els principals monuments com el palau dels Comtes, l'Ajuntament, la font vella o l'església de Sant Antoni. Passejarem entre les cases blanques i carrers empinats del barri morisc. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Día 4 - EL CAMINITO DEL REY – MÁLAGA 

Esmorzar. Sortida per a endinsar-nos a la província de Màlaga per a arribar al Caminito del Rey, un pas construït en les parets del congost dels Gaitanes pel qual antigament accedien els operaris de la construcció del salt d'aigua a principis del s.XX en el va riure Guadalhorce. Realitzarem un recorregut panoràmic per les passarel·les (entrada inclosa) en un entorn de gran bellesa que s'ha fet famós des de la seva rehabilitació i que avui dia ja s'ha convertit en visita imprescindible de la província de Màlaga. Dinar. A la tarda visitarem Màlaga, bella ciutat costanera bressol del geni Pablo Ruiz Picasso. Del seu patrimoni historicoartístic destaquen les urbs romana i àrab amb el Teatre Romà i l'Alcazaba, Plaza de la Constitució, Catedral de Santa María de L'Encarnació “La *Manquita”, Palau Episcopal, Església del Sagrari i variats establiments culturals que formen un interessant conjunt. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Día 5 - CÓRDOBA: MEZQUITA Y PATIOS DE CÓRDOBA

Esmorzar i sortida cap a Còrdova, bella ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat. El centre històric està format per carrerons estrets, places i patis situats al costat de la Mesquita i la Jueria. A l'arribada visitarem la impressionant Mesquita-Catedral de Còrdova (entrada inclosa), que constitueix el monument més important de Còrdova així com el més emblemàtic de l'art hispanomusulmà i que està declarat com a Bé d'interès cultural i Patrimoni Cultural de la Humanitat.

A continuació disposarem de temps lliure per a recórrer els reconeguts «Patis de Còrdova». En aquestes dates la ciutat organitza des de fa gairebé 100 anys un concurs de patis anomenat «Els Patis de Còrdova», en el qual els propietaris engalanen els seus habitatges, balcons i especialment patis interiors amb abundants flors, formant autèntiques obres d'art i aspirant a aconseguir els primers premis del concurs. Paral·lelament diverses actuacions de cantaors i balladors donen més color a la festa. Per a gaudir d'una major llibertat en la visita als Patis, el Dinar d'aquest dia serà tipus pícnic de l'hotel. A la tarda, a l'hora acordada, emprendrem el viatge de retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Día 6 - LOJA – GRANADA – BARCELONA

Esmorzar. Al matí disposarem de temps lliure a Granada. Dinar i trasllat a la estació de tren per a prendre l'AVE a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

El preu inclou:

 • Tren AVE Barcelona – Granada – Barcelona
 • Circuït en Autocar
 • Guia acompanyant
 • Hotel 3* a Loja
 • Pensió completa
 • Assegurança d'assistència en viatge

Visites incloses:

 • Patios de Córdoba
 • Entrada a la Mesquita-Catedral de Córdoba
 • Entrada a l'Alhambra de Granada
 • Entrada a les Coves de Nerja
 • Entrada a El Caminito del Rey
 • Màlaga
 • Frigiliana

El preu no inclou:

 • Suplement habitació individual... 99 €
 • Cobertura despeses anul·lació... 17 €

No t'ho perdis!

Propostes

2 dies - El Tren groc de la Cerdanya amb Viajes Apolo

Llegir més...

149 €

4 Dies - Els camps de lavanda, La Provenza des d'Avinyó

Llegir més...

745 €

6 Dies - Especial Galícia amb avió tot inclòs

Llegir més...

749 €

Destaquem...

La Primavera del Cava retorna al maig amb 16 activitats entre…

Llegir més...

Agenda

Efímera a Santa Perpètua de Mogoda

20/04/2024 ...

Llegir més...

Diada de Sant Jordi a Sant Just Desvern

20/04/2024 - 21/04/2024

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!