Hostal Montsec Vilanova de Meià

Compartir
C/ Església, 3. Vilanova de Meià

Hostal Montsec es troba a Santa Maria de Meià, al peu del Montsec de Rúbies i a 17Km d'Artesa de Segre.

L'Hostal està situat dins el poble de Santa Maria de Meià (Vilanova de Meià) amb fàcil accés per vehicles privats i autocars.

Envoltat de natura i meravelloses vistes, Santa Maria de Meià és un poble acollidor i tranquil amb moltes possibilitats d'activitats d'oci per a gaudir.

El nostre hostal esta obert tot l'any. Li oferim unes instal·lacions impecables perquè se senti com a casa.

Història de l’Hostal Montsec

24 de Juliol de 1974. Comença la història de l’Hostal Montsec de la mà de la Conxita Nadal, filla de Covet. Casada amb Sebastià Novau, acordionista de la Vall i fill de Santa Maria de Meià. La seva filla, Pepita Novau Nadal. Casada amb Pere Novau Codina, fill de Cal Reguera de la Vall d’Ariet.

Tot va començar amb un hostal petit,discret i acollidor, on la gent acudia per gaudir dels aires saludables del Montsec i la seva tranquilitat. Cada cop venia més gent a l’hostal i van acabar per ampliar les instal.lacions. A dia d’avui, La Mª Jesus i el Ciprian som la 3ª generació.

Amb il·lusió, dirigim el renovat hostal amb les seves acollidores habitacions amb bany, vistes meravelloses a la Vall, piscina, jardí, gastronomía típica del Montsec, productes Km 0, rutes pel Montsec, BTT I molt més.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HL-000524