Can Fasersia La Pobla de Segur

Compartir

Reserva online

Antiga pensió situada al casc antic de La Pobla de Segur, rodejada de carrers estrets i enllosats, i davant d' una de les places més emblemàtiques del poble, la plaça del Daldo.

Entorn

Tant la plaça Daldo com la pensió gaudeixen d'unes vistes privilegiades del llac de Sant Antoni, de la Reserva Natural de Boumort i de la muntanya de Sant Corneli, coneguda per les trinxeres de la Guerra Civil que encara es conserven.

Fonda

És una d'aquelles Fondes Rurals on la gent de pas parava, sopava, dormia i continuava el seu camí. Una fonda plena d' histories i de persones que al llarg del temps han anat deixant la seva empremta. Amb el pas del temps, l' idea d'allotjament ha canviat i ha evolucionat cap a un concepte diferent; el de “Parada i Fonda”.

En l'actualitat, el nou Can Fasersia vol recuperar aquesta idea, sense oblidar les necessitats i les expectatives dels seus clients, però mantenint la filosofia dels anys passats.

Restaurant

Des de fa uns mesos, Can Fasersia ha obert al públic (tant clients com gent del poble) el seu restaurant, on es pot gaudir de la cuina tradicional de la zona, elaborada amb productes d'aquí, cuinats com abans. Des de carns ecològiques a formatges i embotits artesanals, passant per les verdures de l'hort i els cuinats de casa.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HL-000205

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!