Sant Pere del Bosc Hotel & Spa Lloret de Mar

Compartir
Paratge Sant Pere del Bosc s/n Lloret de Mar

Sant Pere del Bosc Hotel&Spa va ser creat amb la voluntat de ser un lloc màgic i especial.

Al seu impressionant marc històric-artístic, Modernisme Català, es suma el seu entorn sobri, natural i tranquil. Els valors afegits que ho fan idíl·licament únic són: la dedicació, perseverança, atenció a cada detall, honestedat, discreció i la professionalitat de l'equip que ho regenta i que converteixen l´hotel en un lloc excepcional.

Aquest emblemàtic edifici consta de 19 suites, cadascuna dissenyada individualment amb l'únic objectiu de convidar als seus hostes a repetir la seva estada a la recerca d'una atmosfera diferent en cadascun dels seus racons.

La gastronomia ocupa un lloc molt especial, el seu restaurant L´Indià ha rebut diversos reconeixements entre els quals destaca la categoria de “Hotel Gastronòmic”. La seva cuina natural, fresca i renovada recupera receptes d'abans oferint un entorn sa, únic i inspirador.

La seva piscina exterior d'aigua salada, amb les mateixes propietats del Mar Mediterrani, permet evitar els productes agressius que malmeten la pell.

El seu Spa, amb més de 50 tractaments diferents, ofereix a més un important porfolio de tractaments Ayurvedics.

Els seus professionals li assessoraran perquè aquest sigui un lloc on es senti lliure per relaxar-se, renovar-se i retrobar-se.

L´hotel ofereix diverses sales de reunions per a esdeveniments de negocis o celebracions familiars. També compta amb una capella per celebrar casaments.

Sant Pere del Bosc aspira a convertir-se en un refugi exclusiu on els hostes acudeixin per trobar la pau i harmonia desitjada, a més de ser un lloc tranquil on puguin sentir-se completament atesos.

Amb la finalitat de proporcionar aquests serveis, l'equip ha estat explícitament seleccionat d'acord a la seva personalitat i el seu talent natural. El plaer de cuidar dels altres és una meta personal convertint aquestes qualitats personals en una professió de primera classe.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HG-002444-85

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!