MónNatura Pirineus Alt Àneu

Compartir
Trucar 973 62 67 22
Contactar info@monnaturapirineus.com
Veure vídeo

MónNatura Pirineus, inaugurat l'any 2002, està ubicat en el bonic paratge de les Valls d'Àneu, al Pallars Sobirà, situat a pocs quilòmetres del poble de Son. Aquesta vila pirinenca, que està situada a 1.393 m d'altitud i actualment té 25 habitants, té una fesomia, lleugerament esglaonada, que es caracteritza per la silueta de l'església romànica de Sant Just i Sant Pastor, exemple de l'arquitectura tradicional dels pobles de muntanya.

MónNatura Pirineus és un centre que disposa d'unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a l'alta muntanya i descobrir els seus atractius, posant en valor la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.

És un edifici bioclimàtic, de més de 3.000 m2, que utilitza energies renovables. Disposa d'un laboratori totalment equipat, un planetari, un auditori amb una capacitat de 165 places, una biblioteca i una mediateca especialitzada en temàtica ambiental, ludoteca i àrea informàtica.

Per poder fer una mirada al cosmos, MónNatura Pirineus disposa d'un observatori astronòmic. Les vistes que ofereix són d'una singularitat espectacular gràcies a l'absència de contaminació lumínica i atmosfèrica.

Les estades i les activitats es destinen a famílies, individuals, grups, sèniors i escoles, i van des d'un mig dia a set dies, adaptant-se a les necessitats i preferències de cada un. A l'estiu també es realitzen estades de natura i camps de treball per a nens i joves.

Activitats per a escoles i instituts

MónNatura Pirineus és un centre de natura ubicat en un meravellós paratge de les valls d'Àneu, que ofereix estades d'educació ambiental, amb allotjament inclòs, en instal·lacions de gran qualitat. S'hi fan activitats adreçades a difondre la importància de conservar la natura i el paisatge.

Experiències

Descobreix MónNatura Pirineus!

MónNatura Pirineus Alt Àneu

Agenda

Fira de Sant Joan a Esterri d'Àneu

22/06/2024

Llegir més...

Les Falles d'Isil 2024

22/06/2024 - 24/06/2024

Llegir més...

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Sorteig: Karting de 10 minuts per 2 persones al Circuit d'Osona…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!