Jardí Botànic Medicinal, Ecoherbes Park L'Ampolla

Compartir
Urbanització Sant Pere, 1 L'Ampolla
Trucar 671 00 99 77
Contactar info@ecoherbes.com

El Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park és un gran espai natural al costat del Mar Mediterrani i el Delta de l'Ebre; un lloc privilegiat a l'interior de la reserva de la biosfera de "Terres de l'Ebre", on els visitants poden passejar, retrobar-se amb la natura i descobrir les més de 400 espècies de plantes aromàtiques i medicinals que creixen al seu interior.

Des de la seva inauguració, el juny de 2015, milers de persones han recorregut els 20.000m2 de jardí. Un espai natural on trobem plantes provinents de diferents llocs del món que, situades en parterres i seguint la sinuositat dels camins i senders, conviuen amb pins, oliveres, arbustives i altres espècies autòctones. Tot això envoltat dels camps de cultiu de Ecoherbes, conforma un parc agroecològic de 100.000m2.

Ecoherbes Park, ofereix als visitants diverses formes de gaudir del jardí botànic i les seves instal·lacions per a diferents activitats:

Visites lliures, seguint un recorregut senyalitzat a través de senders, descobrirem les més de 400 espècies botàniques, les seves característiques, usos i propietats, mitjançant un cartell informatiu en cadascuna d'elles.

Visites guiades, un guia expert al jardí i la temàtica, ens acompanyarà en la nostra visita i ens oferirà descobrir de forma interactiva, un món d'experiències sensorials pel que fa a aromes, sabors, textures, colors i propietats de les plantes, en els seus usos actuals i històrics, en diverses civilitzacions.

Visites i excursions grupals a mida, escolars, empreses, amics, familiars, clubs, associacions, prepararem l'activitat adaptant-la a les teves necessitats i interessos.

Cursos i jornades, dissenyem i realitzem diversos cursos i jornades formatives a demanda del client, en relació amb la fitoteràpia, jardineria, botànica, medi ambient, natura, teràpies naturals, agricultura ecològica, etc., impartides en el propi jardí botànic, en aules de naturalesa a l'aire lliure, o en el lloc escollit pel client.

Tasts i degustacions de Infusions i Tés, organitzades pels nostres sommeliers de Té i amb els productes exclusius Ecoherbes, convertim les cerimònies de tast, en experiències sensorials inoblidables a on a més aprendrem a preparar i oferir gastronòmicament els Tés i Infusions, per obtenir els seus millors aromes , sabors i propietats. Al Jardí i espais de Ecoherbes, o en els locals i establiments del client, crearem el clima adequat per a una experiència plena.

Celebracions i esdeveniments, el Jardí i les seves instal·lacions, ofereixen multitud d'opcions per a realitzar en ells, aquestes trobades de dies especials de forma agradable i plaent. La seva estètica ornamental i naturalment ecològica, la pau i tranquil·litat que es respira en el seu entorn, la multitud d'aromes perfumats de les seves plantes i l'hospitalitat amb què us rebrem, fan d'Ecoherbes Park un indret ideal.

Serveis gratuïts a disposició dels clients, disposem de 3 àrees d'aparcament de gran capacitat, tant per a turismes com per a autocars de totes les mesures. Zona de pícnic, àrees de descans i meditació. Tot el Jardí és ideal per a reportatges fotogràfics.

Altres serveis, càtering escolar, càtering per a reunions i celebracions, i qualsevol cosa necessària perquè la teva estada sigui plenament satisfactòria.

 

Agenda

Plantada d'arròs de les Terres de l'Ebre

22/06/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!