Jardí Botànic Marimurtra Blanes

Compartir
Passeig de Carles Faust, 9 Blanes
Trucar 972 33 08 26
Contactar comunicacio@marimurtra.cat

Reserva online

La visita a Marimurtra és una activitat ideal per realitzar en família per descobrir increïbles paisatges de la Costa Brava, acostar la ciència i la botànica als més petits de casa a través dels hotels d'insectes, l'horta ecològica i els milers de plantes del Jardí. A més, si pareu atenció, podreu observar els ocells alimentant-se de les menjadores, i com la fauna i la flora de Marimurtra interactuen entre si en aquest meravellós racó de Blanes.

El Jardí Botànic Marimurtra, el jardí botànic de la Costa Brava, és un indret privilegiat on gaudir de la riquesa del seu patrimoni botànic, arquitectònic, paisatgístic i humà. Un paradís del món vegetal que gràcies al seu context geogràfic guarda una estreta relació amb la Mar Mediterrània.

Marimurtra va ser creat fa més de noranta anys per Carl Faust (1874-1952), empresari alemany establert a Catalunya qui, apassionat per les ciències naturals i aconsellats pels millors botànics de l'època, va dedicar el seu esforç i patrimoni a la realització del seu somni.

Marimurtra es desplega com un gran jardí salvatge dedicat al regne vegetal. Les quatre hectàrees que el conformen estan dividides en tres jardins de característiques diferents que acullen més de 4.000 espècies vegetals de cinc continents diferents, que permeten al visitant viatjar pel món mentre descobreixen la botànica, la ciència i els meravellosos paisatges de la Costa Brava.

El monument històric més singular del jardí és el Templet de Linné, sens dubte un dels racons més bonics de la Costa Brava, amb una arquitectura romàntica, i amb una exclusiva ubicació a la primera cala de la Costa Brava, Sa Forcanera.

El Jardí Botànic Marimurtra va ser declarat Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi.

 

Destaquem...

Sorteig: 6 packs d'entrades dobles per a una visita amb espectacle…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!