Jardí Botànic Marimurtra Blanes

Compartir
Passeig de Carles Faust, 9. Blanes

El Jardí Botànic Marimurtra, el jardí botànic de la Costa Brava, és un indret privilegiat on gaudir de la riquesa del seu patrimoni botànic, arquitectònic, paisatgístic i humà. Un paradís del món vegetal que gràcies al seu context geogràfic guarda una estreta relació amb la Mar Mediterrània.

Marimurtra es desplega com un gran jardí salvatge dedicat al regne vegetal. Les quatre hectàrees que el conformen estan dividides en tres jardins de característiques diferents que acullen més de 4.000 espècies vegetals.

El monument històric més singular del jardí és el Templet de Linné, sens dubte un dels racons més bonics de la Costa Brava, amb una arquitectura romàntica, i amb una exclusiva ubicació a la primera cala de la Costa Brava, Sa Forcanera.

Marimurtra va ser creat fa més de noranta anys per Carl Faust (1874-1952), empresari alemany establert a Catalunya qui, apassionat per les ciències naturals i aconsellats pels millors botànics de l’època, va dedicar el seu esforç i patrimoni a la realització del seu somni.

El Jardí Botànic Marimurtra va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya i el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi.

 

Destaquem...

Sorteig: Guitart Gold Central Park Aqua Resort

Llegir més...

Sorteig: Sopar per a dues persones a la Fàbrica Moritz Barcelona

Llegir més...

Agenda

Banyada Popular a Malgrat de Mar

01/01/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!