Hotel Termes La Garriga La Garriga

Compartir
C/ Banys, 23. La Garriga

Reserva online

L'Hotel Termes la Garriga situat a la localitat modernista de La Garriga, comarca del Vallès Oriental, a 30 minuts de Barcelona i amb fàcil accés a la C17.

L'hotel compte amb 18 amplies i elegants habitacions dobles i 4 triples, amb aire acondicionat i wifi gratuït.

Destacar les magnífiques instal·lacions termals on es pot gaudir de les propietats de les aigües termals mineromedicinals pròpies de la zona, que activen la circulació, disminueixen el dolor i tenen un efecte sedant. A més s'ofereix l'adquisició de forfaits antiestrès, tractaments d'aprimament i bellesa, així com els tractaments coneguts com "experiències" entre els que destaquen el massatge ayurveda, el balinès, hawaià, pindes, massatge de bambú i la teràpia sensorial amb bols tibetans.

L'aroma de la natura i el fluir constant de les aigües termals crean una atmosfera relaxant, una gran sensació de pau i tranquil·litat que envaeix al visitant.

El Centre Termal compte amb una sala de fitness en la que es pot sol·licitar el servei d'un personal trainer.

L'Hotel Termes La Garriga és l'espai ideal per petites celebracions i esdeveniments d'empresa. Termes Restaurant amb vistes al jardí, ofereix als hostes i visitants una cuidada gastronomia, on destaca el producte de temporada, sense oblidar les dietes personalitzades i depuratives complementades amb teràpies termals per a cada client.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HG-002259

Destaquem...

Descobreix la primera Fira de la Passió d'Esparreguera

Llegir més...

Sorteig: entrades a l'Església de la Colònia Pons

Llegir més...

Agenda

Tastautors a Cardedeu

26/01/2019 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!