Hotel Ciutat Tàrrega Tàrrega

Compartir
C/Sant Pelegrí, 95. Tàrrega

Al 2015, aquest hotel va canviar de gerència i els motiva enormement oferir als seus clients un tracte exquisit en tots els serveis que ofereixen. Situat en la mateixa ciutat de Tàrrega (Lleida), l’Hotel Ciutat de Tàrrega ofereix unes instal·lacions totalment renovades, amb unes habitacions amb totes les comoditats perquè la estància del nostre client sigui la més adient i satisfactòria possible.

Han renovat la estètica del restaurant. Ofereixen una selecta carta amb cuina mediterrània i de la terra (com els caragols). En la varietat està el gust i és per això que també s’adapten totalment a les exigències dels clients. Poden celebrar petites festes familiars o trobades de grups. Ofereixen també Menú Diari a un preu molt econòmic.

Disposen també d’una gran sala polivalent ideal per a àpats familiars que es vulguin celebrar més íntimament. Aquesta sala disposa de wifi i projector per a reunions d’empresa o grup. També donem un servei total de refrigeris i àpats durant aquestes reunions.

Tàrrega està caracteritzat per estar situat al bell mig de Catalunya, això permet estar equidistant de les boniques platges de la Costa Daurada com dels nostres Pirineus. Ademés, si desitgeu passar uns dies en aquesta ciutat, la oferta turística és molt variada.

Hotel

Disposen d'habitacions individuals, dobles i triples amb totes les comoditats per una bona estada:

  • Televisió
  • Internet
  • Bany Complet
  • Aire Condicionat
  • Calefacció

Restaurant

En el mateix hotel, a la planta baixa trobem el restaurant. Cuina meditàrrania on barregem la cuina tradicional amb la cuina més moderna. Trobareu els autèntics caragols, plat tan tradicional per les nostres terres.

Disposen també de Menú diari de dilluns a diumenge, juntament amb una àmplia carta de tapes.

Si el que prefereixen és un menú especial per a una ocasió singular, truquil’s i li elaboraren un menú adient a les vostres exigències.

Sala Polivalent

A l’hotel, disposen també d'una sala polivalent preparada per a reunions de grup, reunions d'empresa, i qualsevol altra celebració en grup. S’adapten a les vostres necessitats:

Piscolabis durant les trobades, àpats familiars, berenars i un llarg etcètera.

 

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HL-000767

Destaquem...

Sorteig: 2x1 per una ruta en kayak pel riu Ebre

Llegir més...

Sorteig: Sopar per a dues persones a la Fàbrica Moritz Barcelona

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!