Hotel Balneari Broquetas Caldes de Montbui

Compartir
Plaça de la Font del Lleó, 1 Caldes de Montbui

Reserva online

Presentació

Balneari Broquetas posa a la seva disposició les seves instal·lacions, amb les tècniques més sofisticades, on podrà beneficiar-se dels tractaments més complets, sempre sota el control del nostre equip mèdic i gaudir dels banys lúdics-termals.

L'aigua termal és un dels recursos medicinals naturals més utilitzats des de l'antiguitat i les seves qualitats terapèutiques són ben conegudes. Amb el pas del temps i el canvi en els hàbits i actituds, la Cultura de la Salut, aquesta necessitat de cuidar el nostre cos per sobreviure a l'estrès diari, converteix l'aigua termal en un dels nostres millors aliats.

En aquest sentit, el mineral propi d'aigua mineromedicinal, que brolla a 74 °C, és una font de mineral de riquesa.

Els nostres tractaments

Segons el tractament o la tècnica triada podràs viure diverses experiències i sensacions. Per això a Balneari Broquetas ens hem proposat gaudir de les nostres aigües miner-medicinals. Us oferim un gran ventall de serveis i tractaments termals i els adaptem a la situació personal de cada client (antiestrès, relaxació, aprimament, recuperació ...) sempre sota la supervisió del nostre equip mèdic.

Cal indicar que no és necessari estar allotjat a Balneari Broquetas per poder gaudir de les aigües termals i les seves propietats.

Història

Balneari Broquetas existeix des de fa molts anys, però es va reedificar l'any 1770. Es pot dir que té més de dos segles d'història, ja que la seva activitat més important comença aquest any, quan es va reformar l'antic Hostal de Can Vicenç. Des de llavors ha sofert diverses modificacions i ampliacions.

L'activitat del Balneari Broquetas es va iniciar el 1729, quan el seu fundador, Salvador Broquetas, va construir la primera casa de banys on ara es troba el balneari actual, al que dóna el seu nom.

Inicialment, el balneari era un edifici de tres plantes que, al llarg dels més de dos segles de la seva història, s'ha seguit ampliant per incorporar totes les comoditats per als nostres clients, com estacionament, gimnàs ... L'estil predominant modernista conviu en harmonia amb les zones més heterogènies derivades de les successives transformacions.

A la galeria de banys encara es conserva una autèntica sauna romana (vaporarium) del segle II, en forma d'estufa natural de pedra coberta amb una volta, al voltant de la qual els romans es van asseure a bancs de pedra. El seu gran valor arquitectònic ha fet que aquest edifici hagi estat declarat monument artístic protegit.

El complex de Balneari Broquetas disposa actualment de 83 habitacions, 8 apartaments de luxe, galeria de banys termals, sales de massatges, tractaments corporals i d'estètica, piscina climatitzada coberta i descoberta oberta durant tot l'any, amplis jardins, aparcament privat, restaurant el Jardí, sales de lectura, zona cafeteria i snack i salons condicionats i equipats per a la celebració de seminaris, banquets, còctels i esdeveniments socials. A més, oferim bicicletes de muntanya a els nostres clients per excursions i wi-fi gratuïtes.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HB-000164

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!