visita ximpàtica

Compartir
Fundació Mona
Riudellots de la Selva
Oferta: 9.00 €

Ximpatitza't amb els tallers que la Fundació Mona ofereix per a famílies amb nens o grups infantils.

Creus que l'educació ambiental és bàsica perquè els nens aprenguin a respectar i estimar la natura? A Mona també. Per això hem creat les visites ximpàtiques, en les què tant els petits com els grans podreu aprendre junts tot divertint-vos; els més petits de casa es poden apropar d'una manera molt especial al món dels primats. Consta de:

  • Taller d'enriquiment: a base de manualitats i molta imaginació, preparareu un joc per als ximpanzés, per fer que les seves vides a Mona siguin més divertides i interessants.
  • Visita guiada: coneixereu als ximpanzés i macacos, les seves històries i perquè els hem rescatat. I podreu veure com els agrada l'enriquiment que els heu preparat.

Els més petits s'involucren així en el procés de recuperació dels primats rescatats, creant mitjans d'enriquiment que ajuden a animals privats del seu medi natural a sentir-se motivats i a adaptar-se positivament a la seva nova llar.

Informació:

  • Reserva prèvia al 972 47 76 18 o a visit@fundaciomona.org
  • Duració visita + taller: 2h
  • Recomanable per a grups amb nens de 4 a 10 anys.
  • Aforament limitat. És imprescindible demanar hora de visita i és recomenable fer la reserva amb un mes, aproximadament, d'antelació.

Destaquem...

Concurs: Entrada familiar per visitar la Granja Natura de Navàs

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!