Fundació / Casa Miquel Martí i Pol Roda de Ter

Compartir
Carrer Costa del Ter,13 Roda de Ter
Trucar 938 50 03 55
Contacte fundacio@miquelmartiipol.cat
Veure vídeo

La Fundació està situada a les cases grogues de La Blava construïdes als anys trenta com a habitatges dels treballadors artesans de la fàbrica.

Les cases s'han unit de forma interna i formen un sol edifici que conforma la seu de la Fundació i compta amb una sala polivalent i d'exposicions, una aula de consulta amb una col·lecció de publicacions especialitzades en l'autor i s'hi conserva el Fons Florenci Crivillé, cedit pel col·leccionista martipolià l'any 2019.

L'exposició permanent de la Fundació dona a conèixer la vida i obra de Miquel Martí i Pol mitjançant documents i objectes originals.

Horari de visites

Oberta al públic el primer dissabte de cada més, de 10 a 2 del migdia.

Entre setmana: De dimarts a divendres de 10 a 2 del migdia a hores convingudes amb cita prèvia. Cal acordar la data mitjançant un correu electrònic a fundacio@miquelmartiipol.cat.

Lloc i aparcament

La Fundació es troba ubicada al carrer de la Costa del Ter de Roda de Ter. Si veniu amb vehicle propi aconsellem que l'aparqueu a la plaça Verdaguer o al carrer Torrent Massana.

Oferta educativa

Des de la Fundació Miquel Martí i Pol vetllem per donar a conèixer l'autor i l'obra a través del seu llegat i els espais vitals de la ruta literària, d'una forma lúdica i rigorosa a la vegada, i fomentem la creació interdisciplinària amb la literatura com a eix central amb tallers especialitzats.

Amb tot plegat, volem potenciar la reflexió, la crítica i posar en valor l'experiència vital de cadascú. 

Trobareu propostes, així com cursos i tallers, per educació infantil, educació primària, educació secundària i batxillerat.

Propostes

Joc de pistes «Tot està per fer i tot és possible»

Fundació / Casa Miquel Martí i Pol Roda de Ter

Activitat per fer en família i descobrir la vida de Miquel Martí Pol amb un joc de pistes. En què consisteix l'activitat? La Juliana, col·laboradora…

Escape Room Miquel Martí i Pol

Fundació / Casa Miquel Martí i Pol Roda de Ter

Vine a fer el «Triescape» Miquel Martí i Pol i Roda de Ter! Des del Consell Comarcal, l'Ajuntament de Roda de Ter i la Fundació Miquel…

60 €

Agenda

Visites guiades: Vic, Ciutat de Comerç i Mercats

25/03/2023 ...

Llegir més...

Visita guiada dels diumenges de març a Vic

26/03/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Viu la tardor a Roses!

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!