Fundació / Casa Miquel Martí i Pol Roda de Ter

Compartir
Carrer Costa del Ter,13 Roda de Ter
Trucar 938 50 03 55
Contacte fundacio@miquelmartiipol.cat
Veure vídeo

La Fundació està situada a les cases grogues de La Blava construïdes als anys trenta com a habitatges dels treballadors artesans de la fàbrica.

Les cases s'han unit de forma interna i formen un sol edifici que conforma la seu de la Fundació i compta amb una sala polivalent i d'exposicions, una aula de consulta amb una col·lecció de publicacions especialitzades en l'autor i s'hi conserva el Fons Florenci Crivillé, cedit pel col·leccionista martipolià l'any 2019.

L'exposició permanent de la Fundació dona a conèixer la vida i obra de Miquel Martí i Pol mitjançant documents i objectes originals.

Horari de visites

Oberta al públic el primer dissabte de cada més, de 10 a 2 del migdia.

Entre setmana: De dimarts a divendres de 10 a 2 del migdia a hores convingudes amb cita prèvia. Cal acordar la data mitjançant un correu electrònic a fundacio@miquelmartiipol.cat.

Lloc i aparcament

La Fundació es troba ubicada al carrer de la Costa del Ter de Roda de Ter. Si veniu amb vehicle propi aconsellem que l'aparqueu a la plaça Verdaguer o al carrer Torrent Massana.

Oferta educativa

Des de la Fundació Miquel Martí i Pol vetllem per donar a conèixer l'autor i l'obra a través del seu llegat i els espais vitals de la ruta literària, d'una forma lúdica i rigorosa a la vegada, i fomentem la creació interdisciplinària amb la literatura com a eix central amb tallers especialitzats.

Amb tot plegat, volem potenciar la reflexió, la crítica i posar en valor l'experiència vital de cadascú. 

Trobareu propostes, així com cursos i tallers, per educació infantil, educació primària, educació secundària i batxillerat.

Propostes

Estiu a la fàbrica

Fundació / Casa Miquel Martí i Pol Roda de Ter

Des de la Fundació Miquel Martí i Pol impulsem per segon any consecutiu «Estiu a La fàbrica. Cultura i literatura» amb la voluntat…

Agenda

Estiu a la fàbrica

01/07/2022 - 03/07/2022

Llegir més...

Visita guiada al centre històric de Vic

10/07/2022 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!