Catalan Holidays Sant Pol de Mar

Compartir
Santa Victoria,11. Sant Pol de Mar

Reserva online

Catalan Holidays és una empresa internacional amb arrels tant al Nord d'Europa com a Espanya. El nostre personal multinacional ha obtingut una àmplia experiència en el sector del turisme treballant en companyies de reconegut prestigi.

Som especialistes en lloguer de temporada d'atractius habitatges situats molt a prop de la sorprenent capital de Catalunya, Barcelona, ​​que probablement és el lloc que està més de "moda" al Sud d'Europa.

No vam publicar catàlegs ni invertim en oficines de venda, ja que, el nostre concepte és vendre els nostres productes exclusivament a través d'internet i per telèfon. L'estalvi de costos es converteix en preus més baixos i atractius per als nostres clients.

La nostra missió és oferir habitatges de qualitat a les millors localitats a preus molt competitius combinat amb un alt nivell de servei en les destinacions d'Espanya.

Sabem per experiència que moltes empreses de lloguer de temporada deixen desatesos als seus clients quan arriben a la destinació de vacances a Espanya, nosaltres ho hem canviat.

Pensem que el servei en destinació ha de ser encara millor que a l'oficina de vendes. És imprescindible que tot funcioni bé al lloc de destinació perquè significa que tindrà bones experiències i passarà unes bones vacances sense problemes la qual cosa és segurament el que vostè desitja. Catalan Holidays també vol diferenciar-se d'altres companyies del sector oferint entre altres coses:

Una contestació a les seves preguntes per escrit en un termini màxim de 24 hores, gairebé sempre molt abans.

Flexibilitat, a diferència d'altres empreses nosaltres no obliguem que l'arribada sigui exclusivament els dissabtes. Fora de la temporada alta Catalan Holidays sovint li ofereix la possibilitat d'arribar qualsevol dia de la setmana exceptuant els diumenges.

Preus en euros per dia/allotjament en comptes de per setmana/allotjament.

Les reserves ràpides tenen descompte addicional. Pot estalviar fins a un 5% si fa la seva reserva amb antelació.

Reserva anticipada d'activitats, esdeveniments i serveis del seu lloc de vacances.

Una ampolla de cava gratis a la seva arribada i informació general sobre la seva destinació de vacances.

Telèfon d'emergència al lloc de destinació.

Amplis coneixements de la geografia catalana i espanyola, de la seva cultura i la seva gent a través del nostre personal experimentat i per la limitada àrea que cobrim.

Un nivell de servei adaptat a les expectatives del consumidor exigent.

Links directes a la majoria dels nostres partners la qual cosa vol dir que vostè pot confeccionar el seu propi paquet de vacances des de la nostra pàgina web.

L'esperem en un dels llocs més agradables del Sud d'Europa - Catalunya.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HUTT-012662, HUTG-028862, HUTG-003973...

Destaquem...

Sorteig: Parc d'Aventura Anigami

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!