Propostes i activitats per a persones amb diversitat funcional

Compartir
Propostes i activitats per a persones amb diversitat funcional

Catalunya és una societat diversa des de molts punts de vista. Els catalans parlen més de 310 llengües diferents i participen de totes les principals creences i conviccions que hi ha al món.

Alhora, a Catalunya, una de cada 13 persones té alguna discapacitat, tot i que aquesta xifra creix fins a una de cada cinc per damunt dels 75 anys.

Conviure en la diversitat és un dels grans reptes de les societats democràtiques actuals. Ser una societat cohesionada i diversa al mateix temps hauria de ser possible i desitjable. El gran repte és, però, que aquestes diferències no derivin en desigualtats.

A Catalunya trobem un bon nombre d'entitats, associacions i empreses que treballen per trencar i acabar amb els estereotips i prejudicis de les persones amb diversitat funcional i cooperar i sensibilitzar sobre la importància de la diversitat.

Aquestes associacions i organitzacions realitzen tallers, cursos, debats, exposicions, formacions per afavorir el desenvolupament de l'autonomia i l'autoestima de les persones amb diversitat funcional, trencant així l'estigma social i l'aïllament que encara ara pateixen.

Es tracta d'una gran xarxa de col·laboradors que comparteixen valors i un mateix objectiu, una societat ben cohesionada on ningú en quedi exclòs.

Destaquem...

Sorteig: Dues entrades dobles per la Passió d'Esparreguera

Llegir més...

Els 10 imprescindibles de les Muntanyes de la Costa Daurada

Llegir més...

Sorteig: estada en un Bungalou Iglú per a dues persones al…

Llegir més...

Femturisme en femení

Llegir més...

fem roses de paper amb femturisme

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!