Les millors platges de Catalunya per anar amb gossos

Compartir
Les millors platges de Catalunya per anar amb gossos

La  majoria de les platges catalanes permeten els gossos en temporada baixa però, quan arriba l'estiu, els prohibeixen la seva entrada o en limiten l'horari. Malgrat tot, des de fa uns anys, alguns municipis ja hi destinen una petita part del seu litoral.

En la majoria de casos es tracta de caletes o espais delimitats dins una platja més grossa. Cadascuna té la seva pròpia normativa i els seus serveis. En alguns casos els gossos han d'anar lligats tant a dins com a fora de l'aigua, però en d'altres gaudireu d'una major llibertat. 

Fent un viatge ràpid de sud a nord de la costa catalana, trobem les següents platges on el teu gos serà benvingut.

A la província de Tarragona hi trobem Riumar, Bon Caponet, Cala de l'Cementiri i Riera d'Alforja. Solen tenir temperatures primaverals agradables, gaudeixen d'un estiu calorós i una tardor i un hivern fresc. L'onatge de la zona és moderat i les pluges són rares o molt escasses al llarg de l'any. La Platja de Riumar destaca per ser de sorra daurada i fina mentre que les de Bon Caponet i Cala de l'Cementiri hi trobem còdols i roques.

La regió de Barcelona compta amb cinc platges: Cala Vallcarca, Platja de Llevant, la Musclera, la Picòrdia i Cavaió. Les temperatures solen ser fresques durant la major part de l'any a excepció de a l'estiu, quan aquestes són molt càlides. Les seves aigües són tranquil·les i cristal·lines mentre que el sòl acostuma a ser molt pedregós o format amb roques a excepció de la de Cavaió, que compta amb sorra daurada i fina.

Ja a la Costa Brava, trobem dues de les millors platges per a animals de la regió: la platja de la Platera i la platja de la Rubina, pionera a tot l'Estat. La temperatura a les dues és fresca durant la primavera, la tardor i l'hivern però brinda uns estius agradables en els quals és un plaer banyar-se. Les dues són perfectes per a les mascotes ja que tenen un terra de sorra daurada i fina i per la seva envergadura, resulten ideals per passejar amb el teu gos.

Ja has escollit on fer una capbussada amb el teu gos aquest estiu?

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Gaudeix els parc naturals dels Pirineus de Catalunya

Llegir més...

Torna l'aventura i el turisme actiu a les comarques de Lleida

Llegir més...

Agenda

Viu l'estiu a Medinyà

30/07/2021 ...

Llegir més...

“Nits vora el mar” a Cunit

30/07/2021 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!