Indrets per visitar amb la teva mascota

Compartir
Indrets per visitar amb la teva mascota

Cada cop més viatjar amb la nostra mascota és una possibilitat real en moltes ciutats on la seva presència és benvinguda. Són ciutats que, han entès, que els animals que viuen amb nosaltres són part de la nostra família i volem gaudir del nostre temps de lleure amb ells. A més, darrere d'aquest amor pels nostres animals, hi ha el turisme "pet friendly" que fa que molts viatgers es decantin per unes destinacions davant d'altres.

A Catalunya disposem d'una àmplia oferta de propostes i plans on les mascotes són ben rebudes i hi trobarem facilitats i espais per compartir.

A l'aire lliure, els boscos, les muntanyes i les platges són un atractiu per als que volen gaudir de la naturalesa amb els seus animals. Però també trobem parcs d'aventura, activitats d'enoturisme familiars, restaurants… un munt d'indrets on la teva mascota serà benvinguda.

Depèn de nosaltres que la gent entengui que els nostres amics de quatre potes són un més de la família. Per això si respectem unes normes de bona convivència, garantim l'éxit de la sortida,  portem el gos lligat quan hi ha altres persones o animals al voltant i respectem l'entorn.

I ara només cal gaudir d'un bona sortida en família amb les mascotes!

 

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Gaudeix els parc naturals dels Pirineus de Catalunya

Llegir més...

Torna l'aventura i el turisme actiu a les comarques de Lleida

Llegir més...

Agenda

Viu l'estiu a Medinyà

30/07/2021 ...

Llegir més...

“Nits vora el mar” a Cunit

30/07/2021 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!