Visites teatralitzades a Cardona

Visites teatralitzades a Cardona

L’imponent castell de Cardona es va començar a construir fa dos mil cinc-cents anys i durant l’edat mitjana va ser la residència dels senyors de Cardona. Segles i segles d’història s’amaguen dins d’aquesta fortalesa inexpugnable en què hi ha, també, l’excepcional col·legiata de Sant Vicenç, joia del romànic llombard català. Reviu setges i batalles i descobreix per què els senyors de Cardona eren anomenats els Reis sense Corona.

El guiatge i la interpretació del conjunt monumental del Castell de Cardona es pot realitzar a través de 2 propostes diferents de visites.

Visita guiada general interpretativa del Castell de Cardona

La visita al Castell de Cardona ofereix la possibilitat de recórrer la fortalesa moderna i les parts del vell castell comtal, com la Torre de la Minyona i l’excepcional col·legiata de Sant Vicenç, joia del romànic llombard català. Durada aproximada: 1 hora 30 min.

Inici visita: Oficina d’atenció al visitant del Castell.

Visita teatralitzada: "La veritable història de la Torre de la Minyona"

Una divertida i agradable visita al conjunt monumental del Castell de Cardona, en format d’aventura, per descobrir el gran secret de la llegenda medieval de la Torre de la Minyona. Un recorregut teatralitzat per la història i la fortalesa especialment pensat per al públic familiar i infantil. Durada aproximada: 1 hora 15 min.

Inici visita: Oficina de Turisme. Avinguda Rastrillo, s/n (a l’endrada del Poble)

 

Festius, ponts i dates especials, consulteu les sessions disponibles a la plataforma de venda: entrades.cardonaturisme.cat

Mostrar mapa de rutes

Mostrar mapa de rutes