Escenaris 2020 aixeca el teló

Compartir
Escenaris 2020 aixeca el teló

Diversos espectacles de gran qualitat: Grans i Petits Escenaris, Escenaris Mòbils, Escenaris Dansa, Escenaris de Circ i Escenaris de Màgia seran els protagonistes fins al juny a la comarca del Gironès de la nova temporada Escenaris!

En total 161 representacions i amb una previsió de superar àmpliament la xifra de 13.000 espectadors. 

Les arts escèniques són, ara per ara, l'espai de creació per excel·lència. A l'escenari o al carrer, al davant dels nostres ulls, hi batega la literatura, la música, la dansa i el circ, la màgia… Per això l'aposta del Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona per aquesta setzena edició d'Escenaris no és només un encert, sinó fruit de l'obligació de les administracions públiques de crear espais de cultura de primer nivell per a una població, per sort, cada vegada més exigent i més crítica.

Escenaris permet que municipis petits -a vegades molt petits- programin i exhibeixin obres excel·lents signades i interpretades pels millors professionals; permet també fidelitzar un públic que itinera d'un poble a un altre sabent que arreu hi trobarà una programació de qualitat.

Però Escenaris encara fa una altra funció de molt de valor, que és treballar per a la creació de nous públics a través d'activitats complementàries als espectacles. Això, que segurament en xifres dóna un resultat discret, té en canvi una importància extraordinària: el fet d'arribar a aquella població que, per diverses raons necessiten encara que algú els obri la porta i els acompanyi al món de les arts escèniques.  

Una oferta excel·lent, com cada any,  per compartir, gaudir, créixer i ser tots plegats una mica més feliços.

Les entrades de les representacions es poden adquirir a la taquilla dels mateixos teatres el dia de la representació o anticipadament als ajuntaments o teatres.

Per consultar la programació: www.escenaris.cat

Agenda

Lo Riu Sona, festival solidari d'Amposta

30/05/2020

Llegir més...

Temporada a l'Auditori Josep Carreras a Vila-seca

30/05/2020 ...

Llegir més...

Ruta Modernista de Gelida

31/05/2020 ...

Llegir més...

Harpia, Balaguer Medieval

29/05/2020 - 31/05/2020

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!