Els parcs més divertits per als més petits

Compartir
Els parcs més divertits per als més petits

Ara que ja hem entrat a la primavera és un bon moment per gaudir del bon temps. En aquesta ocasió hem pensat en els més menuts i us proposem tres parcs infantils de Catalunya originals i divertits.

Som-hi?

El parc Francesc Macià, les escultures gegants de Malgrat de Mar

Parc-Francesc-MaciaEl Francesc Macià és una de les atraccions més populars del Maresme i un parc tancat que garanteix la seguretat dels més menuts i la tranquil·litat dels qui els acompanyen. Hi ha zones amb usos diferenciats, com un espai per a monopatins, zones de jocs sensorials, d'aixoplucs i de jocs infantils i ninots que creen una atmosfera màgica i singular. Sobretot destaquen les figures gegants com sabates o pastissos.

El parc Francesc Macià és per a tothom, així doncs, disposa de serveis adaptats a totes les necessitats. Hi trobareu fonts per beure aigua i lavabos integrats entre la vegetació adaptats a tots i amb canviadors per als més menuts.

El parc disposa de zones i espais polivalents: zona esportiva, zona de jocs infantils, zona de pícnic i amfiteatre.

En trobareu més informació a la web de Malgrat Turisme.

El parc de Can Mercader

Parc-Can-mercaderEl parc de Can Mercader, el més important de la ciutat de Cornellà de Llobregat, ocupa tot el que antigament van ser els jardins de l'antic Palau de les famílies dels Comtes de Mercader i dels Comtes de Bell-lloc.

Entre molts d'altres, el principal atractiu del parc és el petit tren, que s'ha convertit en el símbol per a milers de clients: un entramat de vies per on circulen trens elèctrics en miniatura i que ofereixen la possibilitat, tant a nens com a adults, de pujar i viure un viatge molt divertit.

El parc del Riu a Corbins

Parc-del-riuEl parc del Riu es troba a la província de Lleida, al municipi de Corbins.

El parc està situat al marge dret de la Noguera Ribargorçana, a tocar del casc urbà de Corbins. El riu és aixopluc per a gran quantitat d'aus que han escollit les seves aigües, els canyars i la seva ribera com a hàbitat. Així doncs els més menuts, a més de gaudir del parc infantil que hi trobem, també podran veure les diferents espècies d'aus aquàtiques que hi ha a l'estany del parc.

Per als més grants també hi podem trobar una gran zona verda per gaudir i practicar diferents esports: atletisme, pesca, piragüisme...

Agenda

La Passió d'Esparreguera

23/03/2019 ...

Llegir més...

Cicle infantil L'hivern és viu a Santa Coloma de Queralt

17/02/2019 - 23/03/2019

Llegir més...

Festival de Jazz de Concabella

23/03/2019 ...

Llegir més...

Trobada descobreix Torrebesses per a famílies nombroses

23/03/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!