Avantgarde Tattoo, l'estudi de tatuatges referent a Barcelona

Compartir
Avantgarde Tattoo, l'estudi de tatuatges referent a Barcelona

Barcelona, una ciutat que és sinònim d'art i cultura, no només destaca per la seva impressionant arquitectura i gastronomia, sinó també per la seva creixent comunitat de tatuatges. Cada any, milers de turistes no només vénen a admirar les obres de Gaudí, sinó també a plasmar records permanents a la pell, gràcies al talent de tatuadors locals coneguts. En aquest article explorarem com un tatuador, Abel Miranda, destacat a Barcelona s'ha convertit en part essencial de l'experiència turística de la ciutat.

Avantgarde Tattoo és el nom d'un somni que, ja fa molts anys, naixia de la il·lusió d'Abel Miranda; un estudi de tattoos a Barcelona, a través del qual podria expressar el seu amor per aquesta forma d'art cada cop més apreciada a nivell internacional, el qual ha acabat convertint-se en l' estudi de tatuatges més gran de Barcelona, on diversos professionals, amb diferents orígens i estils, conformen el cor d´un projecte que creix incansable any rere any.

Qui és Abel Miranda

Abel Miranda és un artista del tatuatge conegut a nivell internacional gràcies a la seva gran qualitat com a tatuador i, per descomptat, al seu tatuatge avantgarde, un estil propi i únic al món que neix fruit de la combinació d'estils en què ha treballat a al llarg de tota la carrera artística.

Des de la seva infància més tendra, Abel Miranda ha vist el món de l'art com una cosa que li permetria expressar tot allò que portava a dins, de comunicar al món, d'una manera diferent, aquests sentiments i sensacions que neixen des del més profund del seu pròpia ànima.

Això el va portar no només a desenvolupar la seva capacitat com a tatuador, sinó també a aprendre més sobre el món artístic, ia conformar una sèrie de coneixements que, amb el pas dels anys, l'ajudaria a crear el seu estil avantgarde, el qual ha estat reconegut a tot el món per part d'alguns dels tatuadors més famosos i prestigiosos del moment.

L'estil avantgarde d'Abel Miranda es va desenvolupar a partir de la combinació de diferents estils en què ha estat treballant, de manera que ha anat extraient aspectes particulars de cadascun com les geometries, els colors o les perspectives, i d'aquesta combinació, neix un tipus de composició neta i exclusiva, única al món i irrepetible.

Una de les particularitats d'aquest estil és la capacitat que té Abel Miranda per entendre les proporcions i el moviment de cada part del cos on plasma la seva obra, aconseguint un ajustament sorprenent que dóna lloc a traços completament personals, que mai no funcionarien en un cos diferent.

D'aquesta manera, aconsegueix que és el llenç que és la pell, adquireixi vida i naturalitat, acompanyant la persona en cada moviment i en cada postura com si fos una cosa natural.

L'estudi de tatuatges més gran de Barcelona

Gràcies a l'esforç, la lluita i el sacrifici d'Abel Miranda, després d'anys d'estudis i pràctica, va aconseguir fundar el seu estudi Avantgarde Tattoo, que es convertiria amb el pas del temps a l'estudi de tatuatges més gran de Barcelona.

Es tracta no només d'un mer estudi de tattoos, sinó del lloc on diferents professionals donen vida a noves obres d'art úniques i exclusives. Un lloc exquisit on es combina la bona feina amb el talent innat de diversos artistes que, any rere any, aconsegueixen fer realitat noves creacions que neixen de la seva inspiració i creativitat.

Per què Avantgarde Tattoo és l'estudi de tatuatges més gran de Barcelona

Per aconseguir fer gran un estudi de tatuatges, és molt important que tots els professionals que hi treballin ofereixin alguna cosa diferent de la resta, una perspectiva diferent i fins i tot una forma especial de veure el tatuatge com una manera de vida.

Avantgarde Tattoo es caracteritza pels seus tatuatges d'autor, pels seus dissenys creats entre el tatuador i el client, de manera que mentre que aquest és el que dóna la idea i els matisos, l'artista s'encarrega de fer volar la creativitat i utilitzar la tècnica i experiència per fer-ho realitat.

Això és possible gràcies al fet que l'equip d'artistes tatuadors professionals està conformat per persones creatives i amb un estil propi, capaços de fer que un dibuix sobre la pell esdevingui una autèntica obra d'art.

A més, també hi ha una unió intensa entre tots els artistes professionals que treballen en aquest taller de tatuatges, aconseguint així crear una col·laboració que afavoreix la realització d'obres úniques, alhora que també es fomenten les exposicions i els seminaris, amb els de donar a conèixer la seva feina i la d'altres companys de professió, aprenent cada dia a fer un pas endavant per seguir veient néixer noves formes úniques sobre la pell.

L'equip d'Avantgarde Tattoo i els seus estils

L'equip d'Avantgarde Tattoo, gràcies al qual ha esdevingut l' estudi de tattoos més gran de Barcelona, està conformat per diversos artistes professionals com són:

  • Abel Miranda: és el fundador d'Avantgarde Tattoo i el creador de l'estil avantgarde. També treballa altres estils com l'abstracte, el trash i el geometry.
  • Dark Matter: està especialitzat en tatuatges realistes i trash polka, ia cada treball busca crear un pont entre allò aparent i allò desconegut.
  • Nitus Flavius: de jove va crear la seva pròpia màquina de tatuar per practicar a la seva pell ia la dels seus amics. Entre els seus principals estils hi ha el realisme, el surrealisme, el color i el black and grey.
  • Tasha: va començar amb l'estil old school, mentre que en l'actualitat, destaca pels seus treballs amb estil ornamental.
  • Franklin: va començar el seu camí al món del tatuatge l'any 2010, i destaca amb els tatuatges d'estil il·lustració, amb una marcada influència de la cultura urbana.
  • Karina: li agrada combinar diferents estils de tatuatges, i està especialitzada en realisme, surrealisme, color i black and grey.
  • Rocío: amb 20 anys va començar a estudiar disseny gràfic ia tatuar a la seva ciutat natal ubicada al nord d'Argentina, després d'això, va viatjar a Buenos Aires i ha estat treballant també a diferents ciutats d'Espanya i Alemanya. El seu estil es conforma a partir de la fusió d'estil d'aquarel·la, neotradicional, grisos i cares femenines. Està especialitzada en full color.
  • Kitana: tatuadora especialitzada en fineline, anime, blackwork i microrealisme, i adora explicar la història dels seus clients a través del seu treball.
  • Recel: tatuadora italiana especialitzada en estil ornamental i en blackwork, que ha treballat a diferents parts del món com Espanya, Itàlia i Regne Unit.
  • Artemy Filippenko: tatuador ucraïnès amb llarga experiència, especialitzat en microrealisme, que considera el tatuatge com una filosofia especial.

 

On trobar l'Estudi de tatuatges Avantgarde Tattoo:

 

? Carrer de Manso, 13, Local 1, 08015 Barcelona

 

Experiències

20€ descompte especial de juny a Escape Room Aventurico

Escape Room Aventurico (Barcelona)

Llegir més...

Barranc Gorgues del Núria Inferior amb Pyrenees Extrem

Pyrenees Extrem (El Prat de Llobregat)

Llegir més...

Agenda

Revetlla de Sant Joan a Montblanc

23/06/2024 - 24/06/2024

Llegir més...

Festa de Sant Joan a Torredembarra

21/06/2024 - 24/06/2024 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!