Volar en Parapente Organyà

Compartir
Constància, 8. Organyà

L'equip està format per un grup de tècnics i monitors de parapent amb més d'una dècada d’experiència volant. Tots els pilots són tècnics d'esport de primer nivell i conten amb el reconeixement de la Federación Aérea Catalana, l'Escola Catalana de l´Esport i la Generalitat.

Les persones que formen Volarenparapente.com comparteixen la passió per volar, la il•lusió de veure cada cop més gent practicant aquest esport que tant els hi agrada. Us ofereixen diverses possibilitats per tal que, amb qualsevol d'elles, pugueu gaudir d'una experiència inoblidable.

Cursos

 • Curs d'iniciació:
  Aprendre a controlar el parapent al terra treballant en pendent escola, realitzar els vols d´alçada amb un parapent biplaça acompanyat d’un instructor, començar a pilotar el parapent... + informació a la web
 • Curs de progressió:
  Aquest curs va dirigit a qui hagi finalitzat un curs d’iniciació i vulgui continuar adquirint coneixements de progressió.
  L´alumne pren més independència als vols de descens, millorant en les fases d´enlairament, plantejament de l´aproximació i aterratge... + informació a la web
 • Curs de perfeccionament:
  Aquest curs està destinat a les persones que han finalitzat els dos anteriors.
  Aprendre les nocions que permeten realitzar vols aprofitant les corrents ascendents dinàmiques o de ladera i maniobres de descens elementals... + informació a la web

Vols biplaça

Els vols biplaça en parapent consisteixen en volar amb el pilot, utilitzant un arnés especial i un sistema d´anclatge. El passatger es situa a la cadira davant del pilot, gaudint de l´experiència del vol.

Volar és molt fàcil, qualsevol persona pot realitzar aquesta activitat a partir del 4 anys, perquè no es necessita cap experiència. El passatger només ha de fer una petita cursa al moment d´enlairament, el pilot s´encarrega de la resta.

Ofereixen diferents tipus de vol per cada tipus de persona: des de suaus baixades fins a vols en ascendència tèrmica amb els que guanyarem molts metres sobre el relleu.

Tot amb la màxima seguretat: parapent homologat per dos persones, equip complet pel passatger i pilots titulats amb moltes hores de vol i experiència.

Què inclou el vol en parapent?

 • Duració mínima, segons el vol triat.
 • Material necessari pel vol.
 • Pilot.
 • Assegurança de l´activitat.
 • Transport fins l´enlairament.

On volen

L'equip de Volarenparapente.com s'organitza des de la pàgina web per a poder arribar a tot arreu. Així, el seu avantatge és poder desplaçar-se a qualsevol lloc de Catalunya per realitzar vols biplaça en parapent.

Destaquem...

Sorteig: Dos menús a l'Hostal Cal Xic

Llegir més...

Fem turisme gastronòmic de l'Oli d'Oliva Verge

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!