Pessebre vivent de Polinyà Polinyà

Compartir
C/ Balmes. Polinyà

El Pessebre Vivent de Polinyà es va dur a terme des de el 1972 al 1985 sense interrupció, al ser un projecte que sempre s’ha realitzat al 100% amb personal voluntari, va tenir una aturada de 20 anys.

Gràcies a molt veïns i veïnes de Polinyà amb empenta, la col·laboració de dues associacions mes del poble, el Suport de l’Ajuntament de Polinyà i la Parròquia de Sant Salvador de Polinyà des de l’any 2006 es torna a fer el Pessebre Vivent a Polinyà, gestionat actualment per l’Associació Pessebrista de Polinyà.

Actualment les representacions en duen a terme el diumenge abans del Nadal, a la Plaça i Jardins de la Parròquia de Sant Salvador de Polinyà, lloc immillorable per aquest Pessebre Vivent, ja que es un lloc enlairat del Poble, amb el fons de l’Església Romànica que ens trasllada en el temps, i fa viurà aquesta representacions com un somni de Nadal.

Per tot això i moltes coses més, totes elles positives, us conviden a veure i sentir aquest Pessebre, un dels pocs que es fan del Vallès Occidental.

Tots els visitats son convidat a diversos tastets i a gaudir d'una estona inoblidable.

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!