La Casa Nova Riudarenes

Compartir
Capacitat: 14 | Carretera Hostalric a Mallorquines, Barri la Riera s/n Riudarenes
Trucar 972 85 64 08
Contactar la.casanova@hotmail.com

Història

Aquesta masia es diu La Casa Nova d'en Colomer. Antigament un tal senyor Colomer tenia una casa de pagès a Riudarenes i en va comprar una altra, aquesta. D'aquí li ve el nom de “Casa Nova”.

Hi ha documentació d'abans del 1750, a l'any 1782 es va fer una ampliació: un pis més amunt i un allargament per la part del darrera. 

Durant un incendi als anys setanta, la teulada va enfonsar-se i només van quedar dretes les parets mestres. L'any 1988 varem comprar la finca i a partir del 1989 la vam començar a restaurar. Un cop arreglada ha estat una casa de colònies durant uns 20 anys.

A l'any 2013 hem fet reformes i l'hem preparat per a fer-hi turisme rural. A partir del 2014, amb molta il·lusió hem començat a oferir els serveis de la Casa Nova com a turisme rural.

La Casa

Les vacances són tant per a grans com per a petits, per això, la Casa Nova no només pensa en vosaltres, també pensa amb els nens. És per això que tenim a la vostra disposició trona i bressol per als més petits, si ho voleu, ens ho heu de demanar amb antelació.

Hem preparat un “racó de nens” amb una taula i quatre cadires a la seva mida. També tenim joguines. Per jugar a cuinetes, a fustes de construcció, cotxes, contes…

Agraïriem que vigileu als nens, que tinguin cura de les joguines i que les tinguin ben endressades, així tots els nens que hi vinguin després, hi podran jugar.

Habitacions

A la casa hi ha quatre habitacions triples i una doble, totes fan uns 20m2. Una de les habitacions triples té accés directe a una terrassa de 25m2.

Hem procurat que les habitacions siguin còmodes i acollidores, per poder descansar bé durant la vostra estança a la casa. Totes son exteriors, amb vistes i estan decorades totes diferents i amb varis colors: La Verda, La Vermella, La Carbassa, La del Bolet i La de la Terrassa.

Totes les habitacions tenen tauletes de nit, armari amb penjadors, un banc per posar les bosses, un llit de matrimoni i un d'individual, excepte l'habitació d' El Bolet, que és doble i només té un llit de matrimoni.

L'entorn

Tot el voltant de la casa pertany a la masia, la muntanya està plena camins per poder passejar i observar el bosc i gaudir del silenci i de la tranquilitat. A l'estiu també es pot caminar per la riera de l'Esparra, un petit rierol que passa a 50 metres de la casa, que sol portar poca aigua.

Els més petits poden jugar-hi sense perill, ja que l'accés de cotxes es reduit. La Casa Nova està en mig de la natura, envoltada de bosc mediterrani, ple de pins, roures, alzines sureres, cirerers d'arboç… 

Els animals que podem trobar són varis, des de porcs senglars, esquirols, teixons, eriçons, cabirols… fins a mussols, aguilot, merles, pu-puts, pit-roigs, cucuts, pica-soques,…

Cada habitació té un bany d'uns 4 m2 amb lavabo, wàter i dutxa.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: PG-000901

Agenda

Dia Mundial de l'energia a Fogars de la Selva

02/03/2024

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!