Els Brancs - Restaurant Roses

Compartir
Avda. Díaz Pacheco 26 Roses

Restaurant guardonat amb una estrella Michelin, amb una situació privilegiada a la platja del Bonifaci, amb grans vistes a la badia de Roses. Cuina d'autor i de proximitat a la costa Brava.

Els Brancs és el restaurant gastronòmic de l'Hotel Vistabella i el seu nom deriva dels esculls ancorats just al seu davant.

Es troba situat en una terrassa orientada a ponent, sobre un petit penya-segat de la platja del Bonifaci. Aquesta ubicació priviliegiada, a més d'oferir la possibilitat d'admirar les conegudes postes de sol, fa maridar perfectament la seva cuina amb l'entorn de la badia de Roses. Els magnífics espais naturals que l'envolten i la gran riquesa dels productes del territori, sumats amb originalitat i molta passió, són els motors necessaris per aconseguir fer gaudir als seus clients d'un sisè sentit.

Noves sensacions, perceptibles pels sentits d’una manera molt estètica, que s’ofereixen a través dels seus diferents menús així com la seva carta, són capaços de seduir i tocar la seva sensibilitat.

Les meravelles que ens ofereix la natura que envolta “els Brancs”, així com la gran riquesa gastronòmica de la regió, són sens dubte els motors que han permès a l'equip d'Els Brancs, el respecte al millors ingredients; i amb una mica d’originalitat i molta passió, fer descobrir als seus clients un sisè sentit: la fusió del gust amb els perfums i la màgia de l’entorn, i així despertar tots els sentits de la Mediterrània.

A més, la seva situació el fa ser testimoni d’un panorama increïble: les millors postes de sol mentre es gaudeix dels seus plats originals i deliciosos.

Guardonat el 2013 amb la seva primera estrella Michelin.

Obert de 20:00 - 22:00 hores. Dilluns dia de descans

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!