Castell de Santa Florentina Canet de Mar

Compartir
Av. Dr. Marià Serra, Canet de Mar
Trucar 936 72 08 84
Contactar info@castelldesantaflorentina.com

El Castell de Santa Florentina està construït sobre una antiga vila romana (“Domus”), que fou un nucli urbà i zona vinícola.

Al segle XI l'edifici es convertí en una masia fortificada per combatre les incursions pirates de l'època, actualment incorporada al conjunt arquitectònic del Castell de Santa Florentina.

Visites turístiques

Les visites són habitualment amb audioguies en vuit idiomes, com ara català, castellà, anglès, francès, rus, alemany, xinès i coreà, i si es vol fer servir auriculars, s'han de portar els auriculars propis amb cable, però no són imprescindibles.

Aquestes visites no són lliures en el seu format, ja que seran sempre acompanyats per un guia al llarg de tot el recorregut, que interactua, aclareix dubtes i complementa informació.

També hi ha l'opció de dues visites guiades setmanals el dissabte.

Cada torn de visita audioguiada dura una hora aproximadament, incloent-hi els últims minuts per a gaudir del nostre celler. Les visites guiades tenen una durada habitual d'una hora i quart, però és millor calcular una hora i mitja des que s'entra fins que se surt.

Esdeveniments

Rodatges

El Castell de Santa Florentina ha estat, i és, una localització molt recurrent per a multitud de filmacions, tant de sèries televisives com "Joc de Trons, "Caesar" o "Legend of the Blue Sea"..., de documentals com "Jo, Ramon Llull" o d'espots televisius com "Smart Fortwo 2014 Visionaris". 

Casaments

El Castell de Santa Florentina ofereix els seus meravellosos i antics espais per a la celebració del dia més important per a una parella d'enamorats, garantint als nuvis que el seu casament esdevingui espectacular, en un marc històric incomparable. 

Sessions fotogràfiques

El Castell és un escenari incomparable per immortalitzar moments especials per a vosaltres. Podeu disposar del Castell per hores i donar espai a la vostra imaginació, i a l'art del fotògraf que trieu, per donar testimoni d'un moment inoblidable.

Esdeveniments privats i corporatius

El Castell de Santa Florentina és un lloc únic, que disposa d'espais plens d'art perquè celebreu l'esdeveniment dels vostres somnis.

Podeu disposar del Castell per hores o per dies, tant en l'àmbit particular com corporatiu, per a celebrar tota mena d'esdeveniments.

Particulars, com casaments, aniversaris, còctels, sopars..., i corporatius, com presentacions de productes, vendes promocionals, tallers i trobades d'empreses...

Un col·laborador del Castell organitzarà en exclusiva el vostre esdeveniment tal com us ho imagineu, des de la decoració, el menú, els vins, la música i l'ambientació...

Agenda

Oktoberfest de Calella

07/10/2023 - 21/10/2023

Llegir més...

Trobada Internacional de Cant Coral "Canta al Mar"

19/10/2023 - 23/10/2023

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!