Casa - Museu Les Casas de Matamargó Pinós

Compartir
Casa Museu Les Casas de Matamargó, Pinós Pinós

Descobreix l'apassionant història d'una influent masia, tot passejant pels seus espais originals.

Les Casas de Matamargó ofereix visites guiades per a petits i grans, on descobrir la història i vivències d'una gran masia del sud del Solsonès.

La museïtzació de Les Casas de Matamargó pretén mostrar la vida, al llarg dels segles passats, d'una influent família, i de la trentena de treballadors que vivien a la masia (criades, mossos, artesans, minyones, masovers, etc.), a partir dels relats de la seva gent, observa el patrimoni que se'n conserva i sentin la natura que l'envolta.

Amb més de 15 espais i exteriors on passejar, la visita guiada avança per la ferreria, el cobert de maquinària agrícola, la fusteria, la sala d'apicultura, la premsa de vi (una de les més grans de Catalunya), la masoveria, la capella, l'entrada de la casa pairal, l'einer, el rebost, l'embotellador d'aigua, la sala d'exposició i documentació, etc..

En finalitzar l'activitat, s'ofereix un tastet de productes de proximitat.

Com ens podeu visitar?

  • Es realitzen visites guiades per a grups, a partir de 10 persones, qualsevol dia i hora de la setmana, amb reserva prèvia.
  • En el cas de no ser un grup, cada primer diumenge de mes, a les 11:30h, es fa una visita oberta a tothom. Caldrà contactar-nos per tal de reservar el nombre de visitants.
  • Per a escoles i centres educatius, podeu consultar el nostre Projecte Pedagògic i els tallers complementaris a la pàgina web.

Durada

La durada de la visita guiada és de 90 - 105 minuts. Inclou el recorregut, acompanyats per un guia, per les 15 sales d'exposició; i acabant amb tast de productes de proximitat a “La Botiga".

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Azure Hotel de Lloret de Mar

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!