Litterarum, la fira d'espectacles literaris

Litterarum, la fira d'espectacles literaris

Durant l'últim cap de setmana de Maig, Móra d'Ebre celebra el 10é aniversari de la fira d'espectacles Litterarum. Aquesta és una mostra d’espectacles creats partint de qualsevol disciplina artística que tinguin la literatura escrita originàriament en llengua catalana com a eix central. 

Litterarum ens porta espectacles molt diversos per a tots els gustos i edats, on destaquen els espectacles Cor de mar de Franca Masu o Les passions de la Menestrala de Valer Gisbert ambdos a celebrar al Teatre la Llanterna. També es podran trobar activitats que fomenten la participació de biblioteques i cellers d'arreu de Catalunya on s'exposaran com es realitzen activitats al voltant de la literatura i el vi. En aquestes activitats els assistents podran fer tasts de vins de diverses DO de tot Catalunya. 

Per a la celebració dels 10 anys de la Fira s'ha preparat un sopar que comptarà amb la participació de Dani Alegret i Màrius Serra i que portaran a escèna l'espectacle Residència Artística Litterarum 2017 · Els Plaers, de Dos en Dos