Gustos i olors al Món Sant Benet

Gustos i olors al Món Sant Benet

Us proposem gaudir dels capvespres al Món Sant Benet, amb una història plena de gustos i olors. T'animes?

Sant Benet té memòria. Les pedres conserven la memòria del seu passat viscut. També la seva memòria gastronòmica. Memòria del vi treballat i conservat al celler. Memòria dels àpats dels monjos a l’antic refectori i cuina, entorn del claustre. I sobretot la memòria més propera de l’estada de la família Casas al monestir: les antigues cuines en una sala gòtica de la planta baixa, i els menjadors i sales de la part alta, que són testimoni d’una vida luxosa, en la mansió d’estiu d’una família burgesa.

De la mà de la cuinera de la família d’en Ramon Casas i mitjançant diverses videoinstal·lacions suggestives, farem un recorregut per la història del menjar a Sant Benet. Recorrerem diferents espais per reviure una història particularment viscuda, contada amb tota la passió dels que s’han estimat Sant Benet al llarg dels seus mil anys.

L’activitat inclou:

20:30 h Sopar a la fresca: Un sopar amb vistes al monestir, copsant tota la màgia del capvespre a Món Sant Benet i gaudint de diversos plats inspirats en la història d’aquest espai. Receptes inspirades en el passat medieval, productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i receptes burgeses de principis del s. XX que la família Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu.

22 h Visita nocturna especial: Aprofitant l’ambient màgic de la nit al monestir, farem un recorregut per la història dels gustos i les olors de Sant Benet tot passejant pels espais del monestir que guarden la memòria culinària d’aquest indret.

Més informació: http://monstbenet.com/ca/una-historia-de-les-olors-i-dels-gustos-a-sant-benet

Agost i setembre:

dijous i divendres fins el 8 de setembre

Preu: Adults: 36€ / Nens de 5 a 12 anys: 18€

Més informació al 93 875 94 01 o escrivint a info@monstbenet.com

Activitat subjecta a les condicions meteorològiques. Imprescindible reserva prèvia.

Mostrar mapa de rutes

Mostrar mapa de rutes