Els fogons de la Carme Cervià de les Garrigues

Compartir
C/Portalet,10. Cervià de les Garrigues

Al nucli antic de Cervià de les Garrigues, terra d’oli, pa petit i ametlles garapinyades, trobareu els Fogons de la Carme, el restaurant familiar dirigit per la Carme Mora, cuinera de vocació i ara de professió que va parar les seves taules, per primera vegada, l’any 2007.

Les  propostes gastronòmiques es basen en les receptes de la seva terra, que han heretat de les padrines de casa, amb un toc modern i innovador que hi aporta la Carme. Cuina tradicional, de cocció pacient i amb l’oli d’oliva verge extra del camp de Cervià com a protagonista, que podreu gaudir tant al menjador de pedra, al celler, o bé a la terrassa de les nits màgiques d’estiu. Els tres espais els permeten compaginar, sopars d’encant o dinars familiars.

Estimen la seva terra i valoren els productes que hi neixen, l’entorn on viuen els agrada i per això es senten orgullosos de que els visiteu.

Els plats

Aquests són alguns dels seus plats, del menú de 25,50€ que us ofereixen:

  • Timbal de microsamfaina amb ou ferrat i oli de tòfona negra
  • Canalons de Foie i Ceps gratinats amb salsa de Parmesà (Supl. 2€)
  • Timbal de virutes de sèpia, carxofes, bolets i patata
  • Flors de carabassó farcides de brandada de bacallà i amanida de fruits secs
  • Gules amb ous estrellats i tòfona negra
  • Teula de seitons frescos amb vinagre amb mesclum d’enciams i tomata confitada
  • Amanida de llagostins amb salsa tàrtar i daus d’alvocat
  • Timbal de microsamfaina amb ou ferrat i oli de tòfona negra
  • Mil fulles d’albergínia amb bacallà i reducció de mostassa a l’antiga
  • Caragols a la gormanta amb All-i-Oli
  • Amanida de formatge fresc amb salmó fumat amb vinagreta de taronja
  • “Ternasco” al forn amb bolets i trumfes.
  • Cabrit al forn amb bolets i patates (Suple:3€)
  • Hamburguesa de trompetes negres,foie i reducció d’Oporto
  • Filet de vedella amb foie i salsa de tòfona negra (Supl: 5€)
  • Peixet de vedella amb tòfona i ceba glacejada
  • Peus de porc per “xupar-se els dits”
  • Peus desossats farcits amb botifarra negra i bolets embolicats en pasta brike
  • Confit d’ànec amb compota de poma de Lleida.
  • Magret d’ànec amb salsa de fruits vermells
  • Entrecot  de Vedella  a la brasa (Supl. 4€)
  • Filet de Vedella a la brasa (Supl. 5€)
  • Carn de corder a la brasa
  • Llonganissa a la brasa
  • Graellada de carn a la brasa
  • Bacallà a la Musselina d’all-i-ol
  • Pop a la brasa amb llit de Patata (Supl.2€)
  • Brotxeta de rap, amb salsa de torró de Xixona
  • Bacallà al graten de Roquefort
  • Llenguado a la salsa d’ametlla

I les postres deixaran que les descobriu quan els visiteu!

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!