Castellfollit Aventura

Adreça: Afores s/n

Castellfollit Aventura va sorgir de la mà de tres joves que volen donar a conèixer el poble de Castellfollit de Riubregós a través d'activitats i esports per gaudir.

Castellfollit de Riubregós és un antic poble medieval que es trova molt aprop del Castell de Sant Esteve, que fa poc va ser restaurat. Destaquen les torres i fortificacions al voltant del castell. Un entorn ple d'història, ruines i edificis històrics.

Us ofereixen diferents activitats per gaudir amb la família o amb amics:

Senderisme

Rutes de senderisme amb guia pels que vulguin fer una mica d'esport tranquil i a la vegada conèixer el patrimoni cultural que Castellfollit de Riubregós pot oferir. S'ofereixen dues rutes diferenciades:

  • Seguint els passos del cabirol. Es tracta d'una ruta circular en la que es passa per diferents senders que et submergiran als paisatges naturals i la bellesa de la vall. Veureu la flora i fauna autòctona a més del poble des de diferents angles. Primer pujareu al punt més alt de la zona on si fa bon dia veureu el Pedraforca, per anar baixant després fins la vall del Torrent Magrà, i dsprés arribar a Sant Pere de Magrà on veureu l'ermita i la font del coure. La tornada a Castellfollit de Riubregós es farà per un altre recorregut.
  • Fortificacions. Una ruta amb la que podeu conèixer les precioses vistes de la zona del riu Llobregós, el seu conjunt de fortificacions, les torres i el Castell de Sant Esteve. És una ruta circular que comença a la torre del Ballester, que té una planta circular. Després seguireu per un sender des del que gaudireu del riu Llobregós i la seva vall, el Priorat de Santa Maria, i per últim la fabrica de ciment , coneguda com a Lafac. Després pujareu fins la torre del Raval i finalment arribareu fins al Castell de Sant Esteve i allà gaudireu de les vistes i l'aire pur. També és interessant la visita al Castell i passar a la sala de grafits.

Bicicleta / BTT

BTT elèctriques perquè pugueu pujar les costes del poble sense esforç i conèixer els llocs més recòndits. Paisatges, fortificacions... Amb elles escollireu la vostra pròpia ruta amb la que podreu conèixer tot l'encant dels pobles del voltant i els paisatges d'aquesta bonica zona. Existeixen principalment dos plans que podeu sol·licitar amb les bicicletes de muntanya que lloguem:

  • Ruta BTT. Una rtua que no es podrà organitzar amb més de cinc persones.
  • Gimcana BTT. Pistes, enigmes i molta diversió en un joc que us ajudarà a conèixer el poble mentres pedaleu amb la BTT. Conèixer el municipi d'una manera diferent per llocs emblemàtics de la zona mentres convius amb la gent de Castellfollit de Riubregós. 

Segway

Rutes guiades en aquests aparells elèctrics que us permetran gaudir hores i hores per tots els camins del poble. El segway és un innovador mitja de transport, un aparell que es mourà en la direcció que tu li indiquis inclinant-te. Una manera diferent de moure's i que ja es fa des de fa temps per les ciutats i ara vol traslladar-me a altres ambients. A Castellfollit de Riubregós podràs provar els segway amb rodes 4x4 especialment indicats pel camp i els camins d'arena i roques. No et preocupis perquè l'aparell és molt sofisticat i es manté en equilibri en tot moment. Després d'uns minuts inicials, noe t resultarà extrany. Aquesta zona de Barcelona és famosa per un entorn espectacular, visitar-lo amb segway et permetrà gaudir de la naturalesa mentre fas un pla una mica diferent durant dues o tres hores, o inclús tot el dia. Vine amb els teus amics o amb la família, o inclús la teva empresa a gaudir d'una jornada de segway i turisme. Podem organitzar grups de sis fins a trenta cinc persones.

Room Escape

Una història real del segle XIX on un general absolutista manar bombardejar el poble. Molts enigmes van quedar sense resoldre i sou la única esperança per salvar el poble. El Room Escape és un joc d’escapisme en viu on es posa a proba el vostre enginy e intel·ligència per escapar d’una sala o diferents sales abans d’un temps límit. Us cop s’obre la porta de la sala, comença una història on haureu de resoldre una sèrie d’enigmes i probes per tal d’anar descobrint la trama de la aventura i escapar de la sala abans no s’acabi el temps.

Paintball

Vine amb els teus amics a jugar una partida de paintball a la pista indoor que té Castellfollit Aventura preparada per vosaltres. Poden participar en l'activitat un mínim de sis persones i un màxim de setze, pensant en els dos equips que es plantejaran. Vine amb el teu grup d'amics. amb els teus companys o vine amb la teva família, aquí podeu celebrar el que vulgueu, des d'un comiat a un aniversari amb una partida de paintball. Hi ha moltes modalitats de batalles i diferents jocs. Les instal·lacions estan condicionades i ambientades en un camp de batalla on no falta un cotxe abandonat, grans blocs de palla entre els que amagar-se, caixes i palets... tot amb un toc de decadència.

Laser Combat

Podràs ser el soldat que sempre has volgut en unes instal·lacions que seran l'escenari d'una salvatge batalla. Podran participar tant adults com nens des dels set anys. Hi ha moltes modalitats de joc! En el Laser Combat no s'utilitzen bales, us posaran a tu i al teu equip en una pista on es desenvoluparà la guerra, tindreu que matar sense ser vistos i derrotar al contrincant. La pista indoor està equipada amb tot detall, un cotxe que podreu utilitzar d'escut, blocs de palla entre els que amagar-se, caixes grans, palets, contenidors, dipòsits... prova la zona urbana i la zona rural per a realitzar una batalla salvatge. Les modalitats de joc son molt variades però totes elles son sense dolor, sense marques i amb tota la diversió. Una partida pot tenir de sis a deu jugadors. Vine amb els teus amics i converteix-te en un soldat amb una missió, vencer l'enemic. Les armes son fàcils d'utilitzar i la partida pot durar el que tu vulguis!

Buggies

Podreu gaudir d'una excursió amb buggie si teniu llicència i més de vint i cinc anys mentre coneixes la zona natural del poble de Castellfollit de Riubregós. Conduir un buggie és una experiència al·lucinant, però si a més ho fas a l'entorn de Castellfollit de Riubregós podràs aprofitar els paisatges i vistes, conèixer una zona ric en patrimoni cultural i natural, i visitar el preciós poble. Hi ha múltiples camins a la zona en els que gaudir conduint els buggies que estan preparats amb seients Racing i cinturons de seguretat per garantir la vostra tranquil·litat i protecció. Disposen d'una gran potència i son fàcils de conduir.

Un guia anirà al capdavant per indicar el camí i ajudar-vos a millorar la vostra tècnica.

Cada persona conduirà un buggie doble capaç de portar a dos participants que podran intercanviar-se a mitja ruta.

Múltiples camins i recorreguts.

Veniu a descobrir tot el que aquest poble pot oferir-vos!