Qui som

Què és femTurisme?

femTurisme és un portal turístic que va néixer amb la voluntat de donar a conèixer Catalunya.

El seu principal objectiu, des de bon principi, ha estat promoure i incentivar les activitats tradicionals, culturals i naturals que han convertit Catalunya en el que és: amb les seves festes, els seus racons encantadors i la seva gent.

És per això, que volem posar a l'abast del nostre públic allò que tenim entre nosaltres, tant per a la gent del nostre país, com per als qui són de fora. Només així, esdevindrem un bon referent en el sector turístic de Catalunya.

Què trobes a femTurisme?

A femTurisme hi trobes:

Rutes fantàstiques

femTurisme et convida cada mes a conèixer una nova ruta que et portarà a descobrir racons desconeguts. Caps de setmana gastronòmics, rutes de muntanya, festes tradicionals per a tota la família i moltes altres. Totes elles van acompanyades amb la informació necessària dels indrets per on passa, a més d'una curosa selecció de llocs on menjar, dormir i realitzar activitats que t'apassionaran.

Pobles de Catalunya

femTurisme t'ajuda a conèixer la història de cada poble de Catalunya. Els indrets més acollidors que s'hi troben, les festes tradicionals que s'hi celebren, els museus que hi pots visitar i les curiositats més sorprenents de les contrades.

Cercador i reserves online

femTurisme et mostra un gran repertori d'establiments de cadascuna de les poblacions de Catalunya des d'on podràs fer la cerca per trobar allò que necessites (hotels, pensions, càmpings, restaurants, albergs, cases de turisme rural, etc.) i, a més, fer directament la reserva des de femTurisme.

Qui som?

femTurisme és un projecte desenvolupat per Ergates, empresa de consultoria informàtica. www.ergates.net

El nostre equip

  • Joan Quintana director de comunicació
  • Jordi Lemonche director tècnic
  • Clotilde Martínez assessora comercial
  • Judith Tarrason gestió comercial
  • Dolors Bernal gestió comercial

La nostra filosofia és seguir millorant dia a dia.