Què és femturisme?

Femturisme és un portal turístic que posa al teu abast tot el que necessites saber per conèixer Catalunya.  El nostre objectiu és acostar-te informació d’activitats, propostes culturals i turístiques, rutes i ofertes gastronòmiques i d’allotjaments perquè descobreixis tot allò que fa del nostre territori un país únic.

Nascut del somni de dos joves amb inquietuds amb el turisme i la tecnologia, femturisme viu amb la filosofia de seguir millorant dia a dia. Som uns apassionats de Catalunya i les seves potencialitats, com tu! Unim-nos per esdevenir un bon referent en el sector turístic de Catalunya, perquè #Entretotsfemturisme!

femturisme ha estat guardonat amb diversos reconeixements, com el Premi Pica d’Estats i més recentment el Premi Alimara Cat 2018, per la campanya “Catalunya en ruta, #entretotsfemturisme” atorgat a la qualitat lingüística i a la creativitat.


A femturisme hi trobes...

L’Agenda

Amb un sol clic t’apropem tota l’agenda d’activitats que pots trobar arreu del territori.  Completa i còmode, recull tot el que necessites saber per no perdre’t res i estar sempre informat!

Ofertes

T’oferim ofertes i promocions perquè puguis fer turisme i alhora gaudir d’autèntics avantatges, així com sortejos i premis, te’ls perdràs?

Rutes fantàstiques

Ens encanta descobrir racons desconeguts, i sobretot explicar-t’ho amb tot detall! Per això et proposem rutes per gaudir de caps de setmana gastronòmics, rutes de muntanya, festes tradicionals per a tota la família i moltes altres. No te les perdis!

Pobles de Catalunya

T’ajudem a conèixer la història de cada poble de Catalunya. Els indrets més acollidors que s'hi troben, les festes tradicionals que s'hi celebren, els museus que hi pots visitar i les curiositats més sorprenents de les contrades.

Cercador i reserves online

Per treure al màxim profit dels teus plans, femturisme et mostra un gran repertori d'establiments de cadascuna de les poblacions de Catalunya des d'on podràs fer la cerca per trobar tot allò que necessites.


Qui som?

Som un equip intergeneracional i multidisciplinar amb ganes d’ajudar als nostres clients a gestionar la promoció turística del seu negoci. Amb una visió de 360º, volem millorar la difusió de les activitats que es desenvolupen al nostre territori.

Femturisme és un projecte desenvolupat per Ergates, empresa de consultoria informàtica.

Volem descobrir Catalunya des d’un altre punt de vista, ens hi acompanyes?


Apareix a femturisme.cat!

Ets un establiment una entitat o un ens públic? Descobreix aquí quins són els avantatges d'estar adherit a femturisme.cat. Fes-te veure!

Troba on dormir