Museu Trepat de Tàrrega - Fàbrica J. Trepat

Compartir

L'emblemàtica Fàbrica J. Trepat de Tàrrega és un testimoni valuós de la mecanització del camp durant el segle XX. Un espai visitable on s'hi dissenyaven, fabricaven i comercialitzaven les primeres màquines agrícoles garbelladores, dalladores, lligadores, responsables de la profunda transformació econòmica gràcies a ser elements tecnològics innovadors que varen revolucionar l'agricultura.

Una fàbrica conservada com un espai intacte en el temps que s'obre al visitant a través de visites guiades.

Un recorregut que permet endinsar-se en la memòria dels qui hi treballaven quan era industria puntera i també dels qui foren testimonis de tot procés de transformació que aquella tecnologia portaria a les nostres terres. Com a través de la innovació mecànica els models tradicionals socials es veurien també influïts vers la modernitat industrial en un context rural com viuria la Tàrrega del segle XX.

Actualment la fàbrica Trepat és un Museu però sovint és també un escenari contemporani de creativitat cultural, com un entorn privilegiat obert a rodatges, presentacions i certàmens que es poden sol·licitar al correu: informacio@museutrepat.cat. O pel mateix finals de maig amb el festival de creació contemporània Embarrat.

El Museu Trepat es troba dins el Sistema de Museus de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i també forma part de la Ruta europea de turisme industrial (ERIH). 

Horari:
Sense reserva prèvia: visites comentades tots els diumenges a les 12h. 
Per altres horaris, cal reservar.

Contacte:
973 31 16 16
informacio@museutrepat.cat 

No t'ho perdis!

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Agenda

Fira de la Cervesa Artesana a Tàrrega

01/06/2024

Llegir més...

Festival Espurnes Barroques

01/06/2024 - 02/06/2024 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!