femturisme.cat guardonat amb el Premi Alimara CAT 2018

Compartir
femturisme.cat guardonat amb el Premi Alimara CAT 2018

La campanya "Catalunya en ruta #entretotsfemturisme" del portal turístic femturisme.cat ha rebut el Premi Alimara CAT 2018. El guardó que concedeixen el Centre d’Estudis Turístics Tècnics (CETT) i el B-TRAVEL, juntament amb la Generalitat de Catalunya (Direcció General de Política Lingüística i Direcció General de Turisme n'ha valorat especialment el nou punt de vista de la promoció turística en català.

El passat 19 d'abril, en el marc de la 34a edició dels "Premis Alimara. Turisme 360", l'empresa femturisme.cat va rebre el Premi Alimara Cat. 

Aquest és un guardó per a la promoció turística en català, on s'ha reconegut la qualitat lingüística i la creativitat de les campanyes que realitza femturisme.cat en l’àmbit del turisme. 

El jurat, format per representants de l’àmbit de l’Administració, del sector turístic, de la comunicació turística, de les arts gràfiques i de la producció digital ha valorat especialment, l’ús de la llengua catalana, la qualitat dels materials, la creativitat i les propostes innovadores de la campanya "Catalunya en ruta #entretotsfemturisme". 

Qualitat lingüística i creativitat de les campanyes 

El Premi Alimara CAT, entregat conjuntament amb la Direcció General de Política Lingüística i Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, ha premiat la campanya Catalunya en ruta #entretotsfemturisme. El jurat ha valorat la bona qualitat lingüística dels textos de la campanya guanyadora, que presenta la informació d’una manera clara i senzilla en quatre llengües. I també, el bon ús que fa de la llengua catalana; la claredat i l’estructura de les descripcions; i el llenguatge, l’estil comunicatiu i el grau de formalitat adaptats als diferents canals de comunicació (web, butlletins i xarxes socials). El guardó ha estat lliurat per la Sra. Montserrat Nadal, cap del Servei de Foment de l’Ús del Català a la Generalitat de Catalunya.

Segons els responsables del projecte Jordi Lemonche i Joan Quintana, l’objectiu de la campanya era precisament diversificar les propostes turístiques de Catalunya i sobretot redescobrir el nostre territori. 

Després de l'èxit de la campanya, aquest reconeixement reforça la idea de continuïtat de projecte. "Volem despertar l' interès de tots els curiosos pel turisme de Catalunya" comenten Lemonche i Quintana "El nostre objectiu és que tothom gaudeixi del país amb tots els sentits creant una identitat turística i de país".   

 


femturisme.cat a la premsa

Agenda

Taller de memòria a Riudecols

13/11/2018 ...

Llegir més...

Festa de Tapis a Maçanet de Cabrenys

13/11/2018

Llegir més...

Tardes i Nits de Can Gruart a Vilablareix

15/11/2018 ...

Llegir més...

Concert de Santiago Auserón al Casino Castell de Peralada

16/11/2018

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!