Fem turisme literari per Catalunya

Compartir
Fem turisme literari per Catalunya

Resseguir un indret a través de la mirada d'un escriptor que ha sabut ordenar i descriure les seves emocions i les dels seus protagonistes a través de l'experiència d'aquell lloc, això és una ruta literària. Avui molts d'aquests espais i indrets s'han senyalitzat i s'ha treballat per immortalitzar-los i reivindicar-los no només a través de la literatura, sinó també a través d'itineraris físics.

Itineraris que són palpables, sensorials que permeten mesclar el nostre imaginari amb el dels autors i descobrir els racons que tant van estimar o odiar durant les seves vides i que queden plasmats als seus versos o novel·les.

Paratges naturals, cases encantades, mercats, botigues, carrers empedrats que ara pots recórrer tu també gràcies a tot un seguit de rutes literàries. Una experiència enriquidora que permet conèixer ciutats i paisatges des d'una perspectiva totalment diferent.

Et recomanem un recull de rutes literàries, amb l'objectiu de dinamitzar i reivindicar el patrimoni cultural i literari del nostre país, tant el més reconegut, com el més local.

T'animem a viure aquesta experiència turística inoblidable, per això et proposem descobrir els destins on van néixer, viure o morir grans artistes d'aquest art. Des de Josep Pla a Salvador Espriu, passant per Hemingway o Miquel Martí i Pol.

Agafa paper i llapis que comença el viatge!

Agenda

Actes de Nadal a Vila-seca

14/12/2019 - 05/01/2019

Llegir més...

Festival de Musica de Tardor a Puigcerdà

07/12/2019

Llegir més...

Marató de l'Ardenya a Santa Cristina d'Aro

07/12/2019

Llegir més...

Fira Faia Sant Julià de Cerdanyola

07/12/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!