Benestar natural al Vallès Oriental

Compartir
Benestar natural al Vallès Oriental

No hi ha res millor per fer baixar el torrons que sortir a caminar per la natura i passejar per nous indrets o indrets coneguts que es poden redescobrir amb tota la família o la colla d'amics. 

dins-valles-naturaAl Vallès Oriental trobareu més de 1.000 quilòmetres de senders senyalitzats! Sí, serà difícil que us els acabeu, però tot és començar!

La comarca disposa d'una àmplia xarxa de senders pensada perquè descobriu pam a pam tots els racons del Vallès Oriental. Aquesta xarxa està formada per un entorn de petites i acollidores valls, juntament amb cims agrests, amb una vegetació canviant i variada (dels 50 metres de la vall del Besòs als 1.712 metres del Turó de l'Home). Hi ha nombroses possibilitats per fer excursions, curtes o llargues, segons el temps que disposeu o el quilòmetres que volgueu recórrer. 

Podem trobar senders de gran i petit recorregut. Els senders de gran recorregut (GR) són una xarxa de camins senyalitzats amb uns símbols de color blanc i vermell comuns per a tots els recorreguts. Són quatre els que passen pel Vallès: el GR-2, el GR-5, GR-92 i GR-97.

A continuació us deixem algunes adreces d'interès, on trobareu rutes i camins per fer senderisme al Vallès Oriental: 

 Font: Vallès Oriental

Agenda

Festa Major d'Hivern de Viladecans

18/01/2019 - 24/01/2019

Llegir més...

Activitat "Contes màgics" a Vilablareix

24/01/2019

Llegir més...

Visites guiades a Camprodon

26/01/2019 ...

Llegir més...

Tastautors a Cardedeu

26/01/2019 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!