Tast de Foie maridat amb vins, 17 octubre 12h00

Compartir
Xavier bassa, Sumiller a domicili
Santa Eulàlia de Ronçana
Oferta: 55.00 € 40.00 €

En aquest taller parlarem de la història del foie, de manera introductòria, i ens centrarem en els diferents tipus de foie que podem trobar al mercat:  Foiegras Entier, bloc, micuit, parfait, paté, mousse, etc.
Composició, procedència animal, aromes, textures...en veurem el seu maridatge, opcions gastronòmiques, diferents elaboracions i presentacions, a l'hora de consumir-lo a la taula.
La dinàmica del taller és fer una explicació prèvia, amb una breu introducció a l'elaboració del foie en Power Point, (procés, elaboració, ingredients, tipus, classificació, etc).
Parlarem dels diferents tipus de fetge per a fer foies: oca, ànec i altres.
I dels seus maridatges i opcions gastronòmiques, tastant-lo amb diferents vins.
En cada sessió es tasten 5 productes diferents amb 5 vins diferents.

El taller sol durar 1h30-2h.

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!