Wolf Room Escape, Missionleak Cornellà de Llobregat

Compartir

Sent l'adrenalina a flor de pell en aquest fantàstic Room Escape.

El Doctor Kurt està treballant a les instal·lacions del CECCA (Centre d'Estudi, Conservació i Control d'Animals), situat als peus de la Muntanya Altai. Tot i les interferències derivades del clima i l'orografia, ha aconseguit fer-nos arribar un estrany missatge sol·licitant ajuda a causa d'alguns successos estranys que li han ocorregut.

Necessitem un grup de valents voluntaris per viatjar fins al cor d'Euràsia i esbrinar el que està passant. Des de la CECCA només podem fer arribar un grup d'entre 2 i 8 integrants; si sou prou audaços, formeu el vostre equip per a aquesta aventura…

Room Escape per a grups de 2 a 8 participants.Totes les reserves es realitzen mitjançant la pàgina web, excepte el "Val Regal". Les reserves es realitzen pagant un dipòsit per la web de 25 €, abonant la diferència estipulada en la seva reserva a la sala en efectiu en el moment de realitzar l'activitat. És important fer la reserva notificant el nombre aproximat de participants per variar el grau de dificultat. L'activitat és apta per a nens a partir de 10 anys. És obligatori que sempre participin acompanyats mínim d'un adult. Es pot realitzar canvi de data de la reserva sempre que es notifiqui amb 48 hores d'antelació, en cap cas es podrà anul·lar la reserva ni es procedirà a la devolució del seu import.

Destaquem...

Sorteig Instagram: Tres entrades dobles a L'Aquàrium de Barcelona

Llegir més...

Sorteig: dues entrades dobles per la Passió d'Olesa de Montserrat

Llegir més...

Agenda

B-Travel, el Saló del Turisme

22/03/2019 - 24/03/2019

Llegir més...

Fem castells de sorra a Viladecans

29/03/2019

Llegir més...

Quinzena metropolitana de Dansa a Viladecans

15/03/2019 - 30/03/2019

Llegir més...

Exposició de fotografia "De fora endins" a Viladecans

09/03/2019 - 31/03/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!