Volem! Estació de Vol. Avià Avià

Compartir
Avinguda Pau Casals nº 78, baixos.. Avià

Parapent Biplaça

El vol en parapent biplaça és la forma més segura, còmoda i divertida de gaudir la sensació de volar, ja sigui amb motor o en vol lliure, sempre acompanyat per un tècnic esportiu amb molts anys i vols d'experiència.

No cal estar en una forma física especial, fins i tot si tens alguna discapacitat i vols volar, podem adaptar els nostres equips al teu condició. Consulta'ns !!

La nostra dedicació és total, sent possible volar en qualsevol data prèvia reserva (consulteu disponibilitat) únicament ens limiten les condicions meteorològiques.

Després d'una petita carrera i acompanyat per un expert pilot aniràs veient com el sòl es va enlairant dels teus peus suaument ... El paisatge sota de tu es fa gran, la carícia de l'aire a la cara i els núvols al teu voltant et faran sentir una experiència inoblidable, l'experiència volem!

Paramotor Biplaça (trike)

Una opció de vol en paramotor senzilla, segura i econòmica.

Un Trike és una estructura motoritzada lleugera, dissenyada per al vol amb un parapent com ala.

Per les seves característiques ofereix un vol còmode i segur, s'enlaira i aterra sobre rodes, protegit per una robusta estructura d'acer inoxidable. 

El vol en un Trike, permetrà a qualsevol persona, sense importar edat o condició física, gaudir d'un baptisme de vol divertit i còmode.

Durant un vol en el nostre Trike podràs gaudir al màxim de les belles vistes aèries gràcies a la seva reduïda velocitat i cota d'altura.

Ideal per passejades a baixa altura i una sensació única de vol, les més propera a la d'un ocell ...

Descobreix el parapent

Classe d’Iniciació + Vol Parapent Biplaça

Curs destinat als debutants al vol en parapent, amb l'objectiu d'apropar-se a l'esport del Parapent perquè la persona pugui determinar la possible continuïtat en el pla de formació de l'escola a través dels diferents cursos.

A l’aula es comença amb teòrica de presentació del curs d'iniciació al parapent, a continuació es fa una breu definició del que es el parapent i els seus components, es donen nocions del que es l’aerodinàmica bàsica i quin es el funcionament dels comandaments de fre i direcció.

Al camp de vol es realitzen pràctiques de situació del parapent al terreny i del pilot respecte al parapent, per tal de fer pràctiques de les fases de l'enlairament: inflat, estabilització i carrera. Després d’una bona estona de pràctica,farem el plegat del parapent i de tot l’equip.

Aquesta activitat inclou un Vol en Parapent Biplaça pedagògic amb el seu instructor.

Turisme Actiu Generalitat Catalunya número C-00108

Destaquem...

Femturisme per pobles amb encant

Llegir més...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Agenda

Caminada popular a Avià

05/05/2019

Llegir més...

Fira de Maig de Berga

04/05/2019 - 05/05/2019

Llegir més...

Fira d'Artesania i Trobada de Caramelles a Casserres

12/05/2019

Llegir més...

Fira Tèxtil de Cal Rosal

11/05/2019 - 12/05/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!