Viu Can Gel Dosrius

Compartir
Veïnat Rimblas, 1 (Canyamars). Dosrius

La família Gel és la propietària de la granja Can Gel i qui l’explota: Ramon Gel, Isabel Arnó i el seu fill Joan.

Sembla ser que el cognom Gel ve per un pou de glaç que hi havia a la finca, ara en runes, però que fins al segle XIX va ser una estructura de molta importància per poder conservar els aliments.

Sempre lligats a aquest indret de Canyamars, des de l’Edat Mitjana fins als inicis del segle XX, els Gel es van dedicar a treballar les terres, i el bestiar que tenien era només per ús propi (carn, llet, ous…).

El nostre projecte

Som una granja de vaques lleteres des de 1910 i hem iniciat amb molta il·lusió el projecte Viu Can Gel! per donar a conèixer les feines quotidianes que realitzem.

Volem donar de forma educativa i interactiva la resposta a una pregunta a priori tan bàsica i fàcil com és: D’on surt la llet?

I ho fem mitjançant una visita a la nostra granja. Una visita plantejada com un servei informatiu i d’aprenentatge que té en compte el tipus de grup i l’edat dels visitants per tal de que visquis una experiència divertida.

Visites

Amb la idea de millorar i donar valor afegit a la nostra activitat, us oferim un projecte nou i innovador: Viu Can Gel!

Un servei lúdic i educatiu que oferim a tots els públics perquè coneguin de prop el dia a dia d’una granja de vaques lleteres com la nostra.
Pots fer una visita que ofereix informació essencial i curiosa del que es fa a cada espai de la granja, un recorregut més tècnic i especialitzat o un de molt pràctic i interactiu, ja que inclou activitats pedagògiques de suport a la nostra Aula.

Destaquem...

Sorteig: 8 entrades dobles pel Pessebre Vivent de Sant Fost

Llegir més...

Sorteig: una entrada doble per visitar la Fàbrica Moritz

Llegir més...

Agenda

Fira Mataró Tren de Mataró

26/10/2019 - 27/10/2019

Llegir més...

Diades castelleres a Mataró

03/11/2019 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!