Tic Tac Room Escape Barcelona

Compartir
Carrer de Sant Frederic, 8, 08028. Barcelona

Reserva online

L'experiència

Si tens un equip i busques diversió, Tic Tac Room Escape és el teu Escape Room a Barcelona.

Es tracta d'una aventura en viu i en temps real que us endinsarà en el laboratori del Dr. Walter Pittman per investigar la seva misteriosa desaparició. Per això heu de reunir un equip d'entre 2 i 6 persones i aconseguir desxifrar tots els indicis, pistes, endevinalles... i escapar abans que passin 60 minuts.

El joc: "The Walter Gate"

L'últim descobriment del Dr. Walter Pittman, pot fer canviar el món tal com el coneixem. Ningú sap què s'amaga exactament a l'altre costat de la Walter Gate, una porta misteriosa que només ell va aconseguir traspassar. Des que va viatjar per primera vegada a l'altra banda es va perdre el contacte amb ell. Tan sols tenim una pista de l'possible parador del Dr. Walter i necessitem ajuda per poder trobar-lo i aclarir tots els dubtes i perills que ens assetgen després de la Walter Gate.

Per això necessitem passar a l'altre costat, però no és fàcil. Per motius de seguretat, l'única persona que coneix tots els mecanismes de seguretat per poder dur a terme aquesta tasca és el desaparegut Dr. Walter. Però estem segurs que el vostre equip està preparat per a aquest repte. L'únic problema és que cal resoldre la missió en un màxim de 60 minuts. A partir d'aquest moment les conseqüències tant per al vostre equip com per a la humanitat poden resultar devastadores.... ¿Comptem amb la vostra ajuda?

La dinàmica

En Tic Tac Room Escape no passa por en cap moment i no cal tenir cap habilitat física especial. Tan sols necessiteu tenir ganes de divertir-vos i fer servir la lògica, observació, enginy i treball en equip. El nostre Game Master estarà pendent en tot moment perquè l'experiència sigui inoblidable i, si cal, us donarà pistes per ajudar-vos a avançar en la missió.

Els jugadors

Tant la temàtica com els enigmes plantejats fan que la sala sigui adequada per a un gran rang d'edat. Els menors d'entre 12 i 14 anys poden jugar acompanyats, com a mínim d'un adult. Es tracta d'un joc molt recomanable i està pensat perquè tots els participants interactuïn entre si i col·laborin en la resoluición dels enigmes.

Es desitgeu més informació no dubteu a contactar amb nosaltres.

Us hi esperem!

Destaquem...

Sorteig: lloguer de bicicletes a Biketours

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Festa Medieval Sancti Felicis a Sant Feliu de Llobregat

28/08/2019

Llegir més...

La Pedrera Jazz

07/06/2019 - 14/09/2019

Llegir més...

Representació extraordinària del Misteri de la Selva a la…

22/09/2019

Llegir més...

Festes de la Mercè a Barcelona

20/09/2019 - 24/09/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!